Topiknyitó: Knight Tyris 2005. 09. 08. 13:32

Szavazás az új dizájnról + ötletek  

Kár, hogy nincs egy szavazás az új dizájnról.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
matgab 2005. 09. 12. 10:57
Előzmény: #139  Törölt felhasználó
Ja a magyar focit is lehet dícsérni, de attól nézni még az olaszt fogom...
Mondjuk én azok ruháját sem szoktam megdícsérni, akiken nem áll jól, és megkérdezik, hogy "na milyen?".
Egyszerűen nem tudom dícsérni, ami nem jó!
Törölt felhasználó 2005. 09. 12. 10:55
Előzmény: #138  matgab
Kedves Matgab!

Nekem sem jön be annyira, de ha jelenleg csak ennyit tudtak tenni... és folyamatosan javítgatnak a dolgokon... akkor a minimum valami apró dicséret, nem?
matgab 2005. 09. 12. 10:33
Előzmény: #137  spade
Anélkül , hogy szeretném megbántani kedves hölgyolvasóinkat, azt isméét látom, hogy nem szívesen konfrontálódnak a médiával, aki szinte az apukák szerepét töltik be a nők életében.
Ezért szomorú, hogy az ekkora hatalommal bíró média viszonylag kevés ember hatalmában van.
De ez más kérdés, akár tetszik akár nem, a színek még mindig rosszak, bár lehet magyarázni, hogy jobb, mint az első verzióü, meg meg lehet ezt is szokni, meg minden, de ez már kicsit ahhoz hasonló, mint amilyen az edzői nyilatkozat szoktak lenni a magyar fociban..."Nagyon akartak a srácok, de jelenleg ennyire képesek stb. stb."
spade 2005. 09. 12. 10:09
Előzmény: #124  dobosgy
Kedves dobosgy,
Nem voltam mérges csak egyenes mert szerintem időt sporoló ha nyiltan megmondják mi nem tetszik....
A betü méret nem ugyanaz, lehet hogy a tegnapival vagy a tegnap elöttivel ugyanaz de a nyár elöttivel biztos nem...de nem is ez a lényeg mert nézd meg akkora felbontásban aztán ha nyugodt szivvel tudod olvasni minden ok.
A szinek betük között nincs meg a szükséges kontraszt, nemtom miért kellett megváltoztatni a régit nagyon karakteres jól eltalált volt, olyan Portfolios....és lehet hogy a szponzorok fontosak meg a szineik, mert ök fizetnek de a szponzorok csak akkor hirdetnek itt ha a nagyközönségnek tetszik a szájt és emiatt sokan járnak ide....úgyhogy mégis az olvasók a fontosabbak....
De egyébként nem is akartam belefolyni ebbe az egészbe...
bpmcwap
bpmcwap 2005. 09. 12. 09:59
JJJJÉÉÉÉZUSOM!!!A designernek javasolnám hogy egy icipicit olvasson már utánna a weboldalak designolásának.... Legyen akármilyen jo a tartalom fiuk ez kulső tényleg egyre xarabb... nekem is szedi a szemem a devizaoldaltol meg egyenesen megijedtem... :(
Lesznek letolthető pucérnénik, esetleg kaloz mp3ak????
hopá,hopppáááá, hopáhopá
Csak nem el lett adva a portfolio??????
Sülyed és az ilyen hajokrol a kapitány megy előszőr... econet???
pletyizen aki tud valamit!!!!
Törölt felhasználó 2005. 09. 12. 09:31
kacsa kaki
semmi más
lehetett volna valami más?
Törölt felhasználó 2005. 09. 12. 08:22
Előzmény: #133  Törölt felhasználó
Na de ha mar beindultam a szinektol. Most jovok a "Deviza melleklet " oldalrol.Na az az oldal tok normalis. Es tudjatok mire jottem ra?Az uj dizajnnal ugy erzem magam mint egy varosban a kocsit vezetni.Millio reklam tabla, kis ceg nagy ceg, bolti reklam tablak, vilagito reklam cuccok millioi kozott bolyongani, amikor a kocsivezetonek a legfontosabb, hogy az iranymutato es jelzo tablak altal -amik persze ki vannak teve , de minden olyan szines hogy az mar kesz vidampark esti fenynel - normalisan el tudjon kozlekedni.En mar mentem at ugy piroson gyerekek , hogy csak neztem magam utan egyet. Es meg a zsaru is elfogadhatonak tartana, ha azzal ervelnek, hogy hol itt a tabla ami nekem kene ? Itt mindenutt tabla van, csak mas-mas! Vagy nezzetek bele egy egyszeru tankonyvbe: Elkepeszto.Annyi rasjz, szin, hogy az a kolok csak egyetlen egy dologra nem fog figyelni, A szovegre.Arra is csak akkor amikor az anyja vagy a tanito neni duheben mar ra racsit. Ezek ilyen kis apro dolgok,amik tenyleg kalppolnanak ha ujra 5-10 eves lehetnek.De hogy nektek klappoljon gyerekek ?! Hat gyerekek, nem tudom mit mondjak meg.A regi akkor is jobb volt.Szivesebben ternek at szemuvegre azzal mint ezzel az ujjal, ezzel a kakival.
Törölt felhasználó 2005. 09. 12. 08:04
Előzmény: #132  Törölt felhasználó
Oooo Knight Tyris! Neked is aztan van egy izlesed. Narancssarga, stb. Mi az , Te meg a huslevest is csokival eszed ? Ezek szerint Na jo :-) Irnam en a sok pozitivumot, de hat....na jo akkor ez az uj dizajn nem sz@r csak kaki. Igy jo ?Elmultam mar kisgyerek lenni, hogy a szinzagyvasagban elvezkedjek. Mindent meg lehet szokni, ezt tudom, meg a k@ki is, es utana mar konnyebb , de nem errol van szo. Egyszeruen csak bantja a szemememet , hogy megszokjam , es kesz.Mit tudok ellene tenni - nehany nap alatt , ez lehet csak veletlen egybeeses az osz kozeledtevel, de tenyleg erzem ,hogy fajnak a szemeim este - , vagy nem oolvasom az oldaltes, irok a portfolionak , ide.Mert ugyebar egyelore csak ott tartunk, hogy JP szokaja a k@kit, amihez tokre nincsen guszta. Meg nem vagyok vin ember,ezert ne is zsortoloskodesnek vegyetek.De , ha meg is annak tunnek, ez a portfolio muve :-) Amugy Spadenak az egyik meglatasa az enyem is; tenyleg olyan mintha Thomas Bernhardot, vagy Krasznahorkai-t olvasnek, irnek; Minden egyben.Persze en igy irok, de mas aki szebben irna - esztetikailag szebben - az hiaba is teszi. Kicsit koran keltem :) Udv;
Törölt felhasználó 2005. 09. 12. 05:59
Előzmény: #129  dobosgy
A HVB-nek is írnunk kéne... a sok kék miatt... a Concorde-nak meg a zöldért... >:))) Gyerekek... Hogy semmi se jó...>:)))
Törölt felhasználó 2005. 09. 12. 04:42
Előzmény: #130  Knight Tyris
Nekem közben elindult az Adatletöltés oldal. Kösz annak, aki belebuherált! A 800x600 szerintem is kissé idejétmúlt, a Pf-olvasók közül kevesen használhatják. 1024x768 talán jobb lenne.
Knight Tyris 2005. 09. 12. 00:38
Előzmény: #129  dobosgy
Ok köszönöm.
dobosgy 2005. 09. 12. 00:32
Előzmény: #128  Knight Tyris
Kedves Knight Tyris! Már írtam a múlt héten, hogy a színekben nem vagyok kompetens. Egyenlőre azon dolgozunk, hogy funkcionálisan minden működjön, valamint a szponzorált oldalak megkapják a szponzorok színeit.
Knight Tyris 2005. 09. 12. 00:16
Előzmény: #127  Törölt felhasználó
Köszi Profit! Kedves Dobosgy azt szeretném megkérdezni, hogy várható e a színek finomítása, vagy már el van döntve, hogy már minden marad így. Jó lenne tudni mi a helyzet. Egy kis finomhangolásnak tényleg örülnénk, ha nem túl nagy munka. Üdv: Knight Tyris
Törölt felhasználó 2005. 09. 11. 23:59
Egyetértek Knight Tyrissel a világos piros vagy narancs színt illetően.
dobosgy 2005. 09. 11. 23:42
Előzmény: #122  Knight Tyris
A soremeles eltűnése programozói tévedés, igyekszünk minél hamarabb javítani. Például holnap délelőtt.
Knight Tyris 2005. 09. 11. 23:38
Előzmény: #123  spade
Nálam ennél valamivel kisebb felbontsán megy valszeg azért nem tűnt fel semmi. Egyébként az ilyen problémákra elég gyorsan reagáltak az elmúlt napokban. Ez a stílus már sokkal jobb volt :o) .
dobosgy 2005. 09. 11. 23:35
Előzmény: #116  spade
Mit értesz buheráláson? Azt, hogy nem tetszik ez a szín? Mi bajod van a betűválasztással? Ugye nem veszed észre a méregtől, hogy a betűk 100%-ban ugyanolyanok, (méretre is) mint az előzőben voltak?
spade 2005. 09. 11. 23:25
Előzmény: #122  Knight Tyris
Mondjuk 1600*1200, de ezeket végig kellene szisztematikusan tesztelni felbontás, brózerek brozer verziók stb szerint.... Meg eleve is, egészen másképp kéne egy web lap átalakitáshoz hozzáállni .................... de ezeket most kitöröltem...ma már elég kritikus voltam igy is, értelme meg lehet a nullánál is kevesebb lesz, úgyhogy legyetek jók........:)
Knight Tyris 2005. 09. 11. 23:16
Előzmény: #121  spade
Mekkora felbontásra gondoltál? A soremelésen én is fennakadtam. Tapsikolni persze, hogy nem kell, de a pozitív visszajelzés is épp olyan fontos, mint amikor azzal fordulunk hozzájuk, hogy nam tetszik valami.
spade 2005. 09. 11. 23:10
Előzmény: #119  Knight Tyris
>A betűkkel mi a bajod? Azokra még senki sem panaszkodott, szerintem is tök jók. . Olvasd el nagyfelbontás mellett majd meglátod....az hogy valamire senki nem panaszkodik még nem jelenti hogy jó...de egyébként is meg kéne fordulni a lovon, nem a Portfolio tesz szivességet azzal hogy látható olvasható lényegkiemelő a web lapja hanem mi teszünk neki szivességet hogy elmondjuk a véleményünket és nem nekünk kellene tapsikolni meg köszöngetni, ha sikerül egy árnyalatnyi szinezést kisirni :)...mondom ezt úgy hogy minden tiszteletem a Portfolionak.... Egyébként is örület hogy kiszedik a soremeléseket, nemtom miért ?talán hely takarékosság ?? Mert akkor be is lehetne zippelni....és úgy beirni a beirásokat... Ma kicsit vitriolos vagyok, tudom elnézést..

Topik gazda

Knight Tyris
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek