BCS a hvg interjúban nagyon érdekesen azt nyilatkozta, hogy akár 300 mrd értéket is apportálhatnak gond nélkül. Azóta azon gondolkodom, hogy ezt nem véletlenül mondta. Szerintem ilyen nagyságrendű fundát kell keresgélnünk valamerre amit ide szánnak.
én az andy hagyatékot kevésnek ítélném ide. Ha már vagyonkezelés, akkor inkább az állami vagyon külsős kezelésbe adásának, és hasznosításának a kiszervezésében látnám a lehetőséget az átláthatóság jegyében egy tőzsdén jegyzett vállalat közreműködésével.
Szerintem meg csak szerencsétlenek vagyunk az van. Nyomorult BCS kirángatta a céget a hitelezők karmaiból meg a csődből, erre beperelte a nav. Szerencsére megúsztuk, jött a sok új részvény, hullámvasút az árfolyamban, de végül BCS csak leakasztotta Vajnát valahonnan. Persze utána megint kezdődött a lapítás meg a kussolás, és a fene tudja mit akarhatott az öreg, de az tuti, hogy a háttérben az egész cégbirodalmát átrendezte. Ezután pedig, nekünk épp a legrosszabbkor, szegény meghalt. Ki a fene számíthatott erre? Most meg megint az van, hogy várni kell egy csomót a franc se tudja mire. Lehet, hogy Andy hagyatékának lezárására is, és még ki tudja mi mindenre. Lehet, hogy tényleg egy új befektetőre is, vagy ha Lölőék manővereznek a háttérben akkor arra. Tény, hogy viszonylag sokáig elhúzódhat ez még akkor is ha a tervük nagyjából már megvan, akkor meg pláne ha BCS-nek tényleg új befektetőt kell találnia. Végül szerintem úgyis jönni fog valaki csak győzzük kivárni.
Törölt felhasználó2019. 02. 28. 21:49
Előzmény:
törölt hozzászólás
Szerintem a végrendeletre. Mert a cégek sorsa biztos számít, hogy kihez kerülnek. És így az est részvények. Elvileg pár napon belül kiderül, a Blikk biztos lehozza elsőnek.
Ez világos, csak ne húzd fel magad rajta lesz ahogy lesz. Személy szerint sokkal jobban szeretek egy nyugodt és gondolkodó SCs-vel gondolatokat csereberélni, mint egy idegessel :-) ...
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A