Topikgazda: Portfolio 1970. 01. 01. 01:00

Tőzsdeklub  

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 1999. 08. 29. 16:09
Hozzászólás a Pick szárnyalásához!Hetek kel ezelött, az egyik TV csatornán a Pick egyik vezetöje nyilatkozott, ecsetelve súlyos problémáikata visszaesö sertéshús fogyasztásról, mind a hazai mind a külpiacokon.Ráadásul több mázsa túlsúlyos disznót kellett felvásárolniukmezöga zdasági miniszterünk jóvoltából.Ezek után egy piacvezetö bróker cég felminösítette erös vételre.Az árfolyam több bróker cég jóvoltából pénteken az egekig felment!A Szeged környékén lakóktól kérdezném, hogy láttak-e a Tiszán úszó RÖFI-ket?Gondolom két három hét alatt nem ürülhetne ki a Pick raktára a sok túlsúlyos disznótól!Mindeneset re hétfön választ kapunk.
Törölt felhasználó 1999. 08. 29. 14:31
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 1999. 08. 28. 00:07
Lidcsi részéreVegyük fel a kapcsolatot, várom emiledet.
Törölt felhasználó 1999. 08. 27. 22:25
Jó pihenést és jó hétvégét mindenkinek !!!
Törölt felhasználó 1999. 08. 27. 22:24
IBUSZ:Nem tom ki figyelte a mai kereskedését de 2 társammal együtt sikerült beinditanunk az árát, bár igaz ez elöbb utobb ugy is megtörtént volna mivel a cég mai bejelentése szerint saját részvényvásárlás lesz nemsokára!(Ugye milyen jok az illikvid papirok !!)
Törölt felhasználó 1999. 08. 27. 22:22
Portfolio !Kösz hogy beraktad azt az irásomat ami reggel ki maradt !4Ami pedig a HUMET-et illeti most már ha jol végig gondolom a négyszeresére ment fel egy hét alatt...megy-e tovább ? mint már irtam ugy tudom még tovább hajtják...az biztos hogy ha megfordul a piaca akkor az elég gyors fordulat lehet, de szerintem azok akik vették akkora balfékek nem lehetnek hogy egy nap alatt öntik a piacra papirjaikat mert akkor eltünne az összes vevö ! Amennyire én tudom brokerektöl azok a cégek (1-2) amellyek nagy mennyiséget vettek (1-200 ezer db) még egyik sem adott el igy számomra nagy kérdés hogy mi aszándékuk a papirral, mivel ha ez igy folytatodik tovább akkor eltudom képzelni hogy akár netto vevője is van a papirnak. És mivel az jol láthato hogy a forgalma mostmár csökken (ma már csak 70000 db, 60 Ft-s zároárral) igy látszik hogy a bentragadtak korábbrol most már fogynak...De hát ki tudja...Én látok magam elött egy HUMET áraat amit el tudok képzelni...Üdv
Törölt felhasználó 1999. 08. 27. 22:11
Szia Ravioli !Légy oly kedves és mond el hogy milyen jellegű forrásra alapozod a HUMET-tel kapcsolatos megjegyzésedet ! Vagy esetleg te akarsz egy pár 100 ezres csomagot a parkettre dobni ??!!! :-)))))Az én infoim szerint viszont a Garmond tovább veszi... Dehát ki tudja....
Törölt felhasználó 1999. 08. 27. 19:47
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 1999. 08. 27. 19:20
Törölt hozzászólás
Portfolio
Portfolio 1999. 08. 27. 17:55
DÖME,Fogadd gratulációmat Humet ügyben, jól elkaptad a fonalat.
Törölt felhasználó 1999. 08. 27. 17:37
Törölt hozzászólás
Portfolio
Portfolio 1999. 08. 27. 17:09
tudor,A felfüggesztési limitekről:BUX-ban szereplő részvénynél az előzőnapi záróhoz képest 8%-ot meghaladó változás esetén 10 perces felfüggesztés, 15%-os változásnál végleges. A BUX-on kívűli részvényeknél ugyanez 10%, illetve 20%. Ha esetleg nem pontosan emlékeznék, javítsatok ki! Kösz!
Törölt felhasználó 1999. 08. 27. 16:31
Törölt hozzászólás
Portfolio
Portfolio 1999. 08. 27. 13:29
Elnézést kérünk mindenkitől, hogy ma hajnalban és reggel technikai problémák miatt nem lehetett használni a Tőzsdeklubbot!A technika áldozata lett DÖME egyik hozzászólása is, amelyet ezúton pótolunk:Név: DÖMEE-mail: Nincs megadvaSzöveg: Kedves Xenophon ! A HUMÁN eredménye tényleg ritka rosz lett, s a P/E je is igen magas. Hogy miért nem ment fel az uobbi döben ? Mert nem tipikus gyogyszerpapir igy nem viselkedhet ugy mint a Ricsi vagy az Egis ! Azt se felejtsd el hogy ez a papir idén még volt 1200 Ft is a gyogyszer dili elött ! igy tulajdonképpen duplázott! Tul nagy növekedés igy nincsbenne normális esetben csak akkor ha kiderül hogy tényleg olyan jo a az uj rák gyogyszere, ugyanis ez még nem is biztos , s ha jo akkor eltudja -e jol adni hiszen ö nem jelenhet meg egyedül a piacon vele mivel tul kicsi ! Ha kiderül hogy ki lesz a partnere s mennyit fizet a szbadalomért akkor látok benne ( ez akár lehet holnap is vagy bármikor amikor bejelentik az eredményt ! )20-40 %.-os gyors 2-3 napos növekedést, s utána egy korrekciot.A papirban azt nem látom hogy tul nagyot eshetne a közeljövöben hiszen eladoi nincsenek, forgalma minimális, csak abban az esetben ha kiderül hogy a gyogystzer nem jo és egy árva fityinget sem hoz a cégnek ! Nekem van HUMÁN-om bár igaz hogy már régebben vettem nem sokkal a mostani ár alatt, s gondolkodom további vásárláson mivel szerintem 1, max 2 honapon belül kiderül hogy mi is van ! De ez már akár holnap is megtörténhet ! A részvénykibocsátás viszont ezzel szemben nem biztos hogy jot tenne az árának, igy szerencsés lenne ha a bejelentés még a kibocsátás elött lenne !ÜDV
lemming
lemming 1999. 08. 27. 11:26
Emlékszik-e valaki arra, hogy a GOLDSUN tőzsdei kivezetését megelőző nagy GOLDSUN hossz melyik évben és hónapban volt?
Törölt felhasználó 1999. 08. 27. 08:33
Szia Portfolio !Asszem valami baj van mert nem látok tegnap este ota semmi beirást, s az arhivum se jön be ! Ha ezt látod és tudsz valamit csinálni, akkor előre is köszi !Üdv
Törölt felhasználó 1999. 08. 26. 23:26
Szia Van Pénnz!Lent megtalálod HUMET válaszomat !!!Üdv
Törölt felhasználó 1999. 08. 26. 23:26
Szia Van Pénnz!Lent megtalálod HUMET válaszomat !!!Üdv
Törölt felhasználó 1999. 08. 26. 23:09
Kedves Van Peenz!Igen van HUMET-em! Még februárban vásároltam 15-16 Ft-n, de csak kis mennyiséget, mig most kedden még vettem hozzá 28 Ft-n. A HUMET-tel valo kapcsolatomabbol fakad hogy még anno amikor vettem a papirt először akkor felkeltette az érdeklődésemet hogy mi is ez a papír, miért ennyi az ára, stb...Így aztán még a közgyűlésre is elmentem amiről annyit hogy olyan volt mint egy baráti társaság a részvényesek 86 5-os jelenlétével ! A napirendek majd mindegyikét 985-os többséggel megszavazták mivel kis részvényesei a cégnek nem sok van, és azok se nagyon mentek el. Már itt elhangzott Civin úr (elnök) szájából hogy valószínüleg az idei első félév több mint 3 év után ismét nyereséges lesz illetve null szaldós ! Ehhez képest a félévet a cég kb. 5 millios nyereséggel zárta, ami jonak mondhato a korábbi évek után hiszen a 1997-es évet 197 (!) milliós, míg az 1998-as évet 195 (!) milliós veszteséggel zárta !!!! Ehhez hozzá kell tenni hogy az idei nyereség valoszinüleg továbbb nö amit az is bizonyit hogy a cég második fél éve mindig sokkal erösebb, s az hogy a cégnek a kapacitást lefedö megrendelései vannak a második félévre ( Ezt Márton ur a gazd.ig. mondta nekem mostanában folytatott beszélgetésünkkor)VÁ SÁROLNI ??? HA tényleg akarsz akkor azt holnap tedd !!! Még talán nem késő! Az ajánlatodat minél hamarabb tedd be ha lehet már 9-kor mivel különben tul sokan rakják eléd ajánlatukat ! Mivel ma 45-n zárt ezért holnap 54-en rakd be ajánlatodat s igy talán fogsz kapni belöle. Az ára infoim szerint még nincs a maximumon, mivel egy elég erösen szervezett vásárlás van mögötte ( s állitolag netto vétel !!), ha figyelted a mai napon a felfüggesztés után még 200 ezer vevö maradt bent a könyvben ! A forgalma már csökkenöben van mivel a közkézhányad véges ! Ja csak hogy tudd a cég 15-át adja ki kb. 130 ezer db részvény ! Igy mult csütörtök ota a cég részvényeinek 4-5 % -a fordult meg a parketten.A vétellel elérhetö hozam ill. nyereség oriási lehet, bár naprol-napra csökken, igaz e mellé az átlagosnál nagyobb kockázat is jár ! A lassan nullára állo közkézhányad miatt, lassan eladó is egyre kevesebblesz, mintahogy ez láthato is a naprol napra csökkenö forgalmi adataibol. Igy az árfolyam növekedése fel is gyorsulhat! Nem szabad elfelejteni hogy ez a papir 2 éve még 200 Ft-n is forgott !!! Igy árfolyam véleményem szerint ha nem is addig de a 100 Ft-t megközelítheti vagy elérheti! Ha a napi 20% -os emelkedéssel számolunk a továbbiakban is akkor a következöképpen fog alakulni a papir árfolyama :aug 26 /ma/:45aug27 /holnap/:54aug 30 hétfö : 64aug 31 kedd : 76szept 1 szerda: 91szept 2 csüt : 109 PERSZE EZ CSAK SZÁMITÁS !!!! DE KI TUDJA....Én mindenesetre még tartom a papirt...Nos válaszom remélem kielégitö volt s mostmár dönteni tudsz ! SOK SIKERT !!!
Törölt felhasználó 1999. 08. 26. 22:14
Törölt hozzászólás

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek