Ha már tromfolni akarsz, akkor legalább pontosan idézz "...Én úgy gondolom meglepő lenne ha nem nézne be 400 alá..." #108004 _ " Én azt gondolom nagyobb esélye van lefelé, de ez nem azt jelenti hogy mostantól mindennap esik úgy mint ma." #108015 Nem rögtön vagy másnap, remélem így már érthető. Az én olvasatomban egyelőre visszatesztelte a háromszögből való letörést, és annak ellenére hogy MOST ÉPPEN lefordulni látszik róla, nem kezdek arcoskodni, hogy "na ugye", mivel méf nem lefutott az sem. Azt meghagyom neked, mert te pont ezt teszed, pillanatnyi állás alapján akarsz végeredményt hirdetni, ráadásul nagy hangon osztva az észt, ledorongolva mindenkit aki nem ért egyet. Pont mint az említett főemlősök szokták. Ha már bonobozni akarsz mindenáron, javaslom a tükör használatát.
Uram mindegy hogy mi mire gondolunk. Bedobnak egy hírt vagy felfüggesztik vagy kitalálnak valamit teljesen mindegy ,tudomásul kell venni az amit az erősebbek akarnak.
Kérdés, hogy a rés után felfelé is nyomná-e ekkora lendülettel? 569et kellene megérinteni, de 570et jól védik. A tesók is esnek, sztem ez kiábrándulásféle, nem csak az itteni résről szól. R. 578
az árfolyamot lentebb kellene védni de ez csak az én véleményem mondjuk 565 és 568 között Egyébként egyértelműen felfelé várom és jó lenne ma 606 vagy felette zárni
OPUS Global Nyrt.