Reggeli gyors vezetés közben elmélkedés... A profik előre bemondták a V alakú mozgást.... Első része pipa, elkezdett boldog boldogtalan tőzsdézni...Kedvenceim az amcsi munkanélküliek akik így akarnak pénzt keresni ha munkával nem megy..És veszik a kicsik mert a V alaknak lassan a 60% megvan tehát a profik által felvázolt V szcenárióval nagy kasza lesz a long..(vissza ATHra) És majd valahol a V emelkdő részének akár a 70-80% fordítanak a profik és lesz belőle W(középső csúcs tehát max 70-80%)....éS akkor a mostani 04.01-től bepattanó amatőr longosok kapitulálni fognak.....
Igen, ebbe kapaszkodunk szuk 1 honapja:) Lassan a WTI-re is igaz lesz az OTP szalloigeje: Nagyon nem mindegy, hogy 10K arfolyamon 1K vagy 1K arfolyamon 10K...
Persze, latva a ma kifuto majusit - fura, hogy van aki mar a juniusit mutatja - sanszos a szetveres...csak ennek mar tenyleg nem ertem mi a celja, teljesen fac dolog szerintem.Tudom, tarozok rottyon vannak, naponta ujabb es ujabb leallasok...am ez akkor is mar barbarsag.
Ha a certifikát, vagy warrant
alapterméke egy tőzsdei határidős kontraktus (futures). Ekkor a termék
lejáratának időpontja későbbre esik, mint a fedezésre legjobb felhasználható
határidős ügylet lejárata. Ilyenkor a fedezeti ügyletkötőnek tovább kell
görgetnie a pozícióját, azaz le kell zárnia egy határidős ügyletet, majd nyitni
kell egy ugyanolyan pozíciót egy későbbi lejáratra. Tehát ilyenkor mindig
bizonytalan a lezárt kötés határidős árfolyama és az újonnan megnyitott kötés
határidős árfolyama közötti eltérés. Összegezve: a termék mögött lévő
futures lejárata előtt az alaptermék a következő lejáratra változik.Az Erste által kibocsátott turbo termékek
esetén két görgetés között alapterméktől függően egy vagy három hónap telik el. Az egyes termékek
roll over időpontjai indokolt esetben (megváltozott piaci körülmények)
eltérhetnek az előre meghirdetett
időpontoktól. Forrás: https://www.ersteinvestment.hu//hu/certifikatok_turbo_certifikat_mukodes.html
Sziasztok, S&P hangulatindex 16.9%-ra nőtt 16-ról. Ez praktikusan 3000-es index péntekre. :) Alapok masszívan shortolják és mellette longoljál az olajat (es pesze a kicsik is). Tehát olaj tovább le, indexek fel.
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..