Orbán Viktor miniszterelnök, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, Matolcsy György jegybankelnök és Parragh László MKIK-elnök részvételével elindult kedden a Gazdasági Évnyitó. Az előadások sorát Parragh László indította, aki bevallotta, hogy...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=244726
mondjuk, ahhoz, hogy tudd, oda kell járni:))))
látod, ezért nem tudom, miről magyarázol megint:))))
leírtam értelmesen
az, hogy te nem fogod fel, mi a különbség a nominális jövedelem (fizu tudod, ahogy te akadémikusan definiáltad) és a megtakaríthatóság között, leve megmutatja mecsoda szakember vagy
másrészt, én végig bécsről beszéltem, pozsonyt te keverted bele
és budapesten extrém drága a lakás, mert egy átlagember egy élet munkájával tud esetleg venni egy ótvaros panlet, ha közben emberhez méltóan akar élni
érted ezt?
nem érted szerintem
látod, milyen okos vagy:)))))))
én nem tartok lakásokat pubi
és nem várok semmit
tudod miért?
mert nem vagyok szatócs
és nem remegek a pénzért mint te:)))))))))
egyszerűen megosztom itt a véleményem, és hidegen hagy, te mit gondolsz erről
gambadoro-t, aki korábban origorigo néven futott, nem nagyon érdeklik a tények. Beszél két vásásrcsarnokbeli hentessel, azoktól megtudja az infókat, a statisztika meg szerinte amúgy is hazugság. Úgyhogy nála tényekkel, adatokkal hiába próbálkozol, lepattannak róla :)
egyébként folyamatosan lakásráesést vár, de ennek ellenére állítólag lakásokat tart, úgyhogy nem egyszerű eset
1, hol írtam, hogy pozsony, vagy régió?
2, te citáltál ide valami ki tudja honnan átvett portfolio cikket
3, erre írtam bécset
4, majd elkezdtél pozsonnyal példálózni
5, amire válaszoltam, mennyit keres egy bokorugró orvos pozsonyban
6, neked arról sincsen fogalmad, hogy pozsonyban az állami állásokat a város dotálja
7, nem ütöttem a hasamra, korábban is írtam itt mennyit keres egy pozsonyi tanár, legalább 50 százalékkal többet mint a magyarok
és, ami a legfontosabb:
hogyan befolyásolja a tényt, hogy extrém drága a budapesti lakás, ha mondjuk nyitrán még drágább?
az téged boldogít ás máris olcsó lesz itt?:))))))))
érdekes
Matolcsy: csökkenteni kell az szja-kulcsot!
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=244726