Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
ez pont igy van..amikor én is most beshortoltam volna, akkor tuti hogy elindul rögtön felfele..hétfőn már 12.950 -en nyitna ki egyből :-( ha a többiek megfinanszírozzák a mi kettő shortunkat, tőlem mehet :D
benyelte a korábbi hozzászólást.. Szóval van ez a német oldal..ahol az elemző mondta hogy 12.850 alatt azért veszélyes, mert itt a korábbi longosok is elkezdik kiszórni a pozíciót... godolom ezért nem tudott a DAX vissza emelkedni,,,mert minden kis emelkedést rögtön a longok eladására fordítottak, ami megint lenyomta az indexet...
Igen...az a baj ugyebár hogy DAX -ban naposon ma is ott van a tegnapival szinte megegyező piros gyertya..és hát ez nem túl szép..annak a piros gyertyának is az alján járunk kb... igy nem viszek át longot...
megnéztem naposon a DAx -ot...hát sajnos nem valami szép...sőt nagyon csúnya...éppen a támaszon csücsül..épp ezért szálltam én is ki.. ha mondjuk már 12.900 felett- re visszahúzták vola az OK...de igy. ? én nem merem tartani most... majd lesz jövő héten is valami adandó jó alkalom.
Na kipróbáltam az SP turbo shortot is...most zártam le ...kis zsebpénzt kerestem vele.. ezt is tegnapelőtt kellett volna indítani..443 körül volt az ár.. most 650 is volt
ha nagy k.ki van, az OTP-t ezerrel szokták adni most szinte meg se mozdul, gondolom a parás idöszakban, szépen alállogatnak, majd húzzák fel február általában egy bevásárlós hónap, most is hozza a formáját nagyobb eséseket szerintem meg kell venni, aztán áprilisra szépen kivirul a számla az alja gondolom még nem volt meg...
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!