Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
kérdés hogy holnap akar -e esni a nyugat..mert nélküle nem tudunk tartósan esni..egy kis lefele korrekció még jól jönne...aztán újult erővel mehetünk fel.
Eddig itt mindenben egyet értettünk, de ebben a kinti 2-3%ban nem tudok egyet érteni.
Alapvetően még egyik piacon sem volt napokig tartó shortos égetéses eufóriás emelkedő nap.
Reggel írtam nem jött jókor itthon a dojira a GDP adat. A hír nem tudta TAt lenyomni. A doji nyert. TA irányítja a piacot alapvetően.
Ma egyébként jött egy 10000feletti OTP célár emelés is. Ezek mellett nyugat fel ment napközben, nekem ezen dolgokkal nem volt együtállás, és még 34100nál kötés sem akart lenni. 3órát álltam legjobb eladóként, és nem tudtam visszavenni a shortot, senki nem adott -130as kamatra sem. Pedig letört az árbócom is és semmi. Aztán csak lenyomták estére..
Igen, nekem is megvan a napos rés. Ritkán írsz, ritkán chartolsz. Valami négyes mehet le minute vagy subminute szinten, ahogy ránéztem óráson. Van Elliottod Buxra?
érdekes írás...
ha valaki jókor vett jó részvényt, azért igencsak sok pénzt kereshetett...persze ehhez az kell hogy eladjuk jó áron néha a részvényeket, és olcsón vegyünk
Mire esett volna akkorát? Usaban nem is volt jel le még. 2-3%?
Brexitben és 2008as gazdasági válságban volt olyan utoljára, de azokból is új csúcs jött.Ott nem nyafognak az elemzők, hogy nincs is új csúcs?!
Hát ez csúcs :)
igen néztem, lehet a h1 miatt egy felkör reggel,
link
belefér még a naposba is hogy a holnapi gyertya beletakarjon a mai testbe
nyilván ha kiviszi a mai napot akkor kuka a short
kintiek meghatározóak gondolom
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!