A cég értékével a jövőt árazzuk. Egy befektetés nem attól befektetés, hogy jelenleg is annyit ér, mint 2-3 év múlva, azt hittem aki ezen az oldalon van az ezzel tisztában van... Közhelyes példa, ám aktuális: egy fiatal (tényleg) tehetséges futballistának túl sok fizetést ad egy klub, hogy ott tarthassa a játékost. A többi fiatal játékoshoz mérten ugyanúgy nem termel “nyereséget” a klubnak utánpótlásban, azonban ahogy kiforr a tehetsége és kész játékos lesz, felkerül a felnőtt csapathoz, ahol nagyot profitál később belőle a klub. A felnőtt csapat tagjaihoz képest (prémium papírok) emberünknek pedig átlagos, vagy alacsonyabb a fizetése.
Lehet , hogy a mai és a holnapi nap úgy vonul be a BÉT történelmébe , mint a legbrutálisabb tömések napja ami valaha létezett ebben a papírban ..... , szvsz , majd évek múlva kiderül . Egy biztos : VIP kiszálló van , a beszállók hogy kire fogják majd rásózni , az már a jövő kérdése ..... Ilyen túlértékeltség mellett nagy bátorság ebbe pár forintot is beletenni !
akkor tőlem kaptad, gondolj majd rám amikor költöd...:D sajnos engem kiráztak, utána kapni meg már nem fogok, így jártam, csak higgadtan, nyugodtan....sajnos bár régi speka vagyok, ezt megettem kilóra, na mindegy amíg nyerő, nagy baj nincs, igaz lefeleztem bőven a 82 -es délelőtti virtuális, volt nyerőmet...százezrek itt úgy ugrálnak, a délelőtti és a délutáni egyenlegem között kb fél milla van, másnak öt havi fizetése....vagy 3....
nekem teljesen jó köröm volt a papirral,kedden a hírt látva azonnal belevettem,53,54,58 ft on. ma eladtam,több,mint 30 % os nyerővel.........
Törölt felhasználó2017. 10. 26. 20:36
Előzmény:
törölt hozzászólás
Tegnap adtam 69en 15k vettem belőle futurt nekem 315k anyumnak 375k van jelenleg.nincs szándékomba eladni,mert nagyon jó híreket várok.Ez még csak a kezdet.
OTTone