Kedves luiguzi!
Te pedig annyit tehetnél, hogy olyan topikba irogatod be a kétségkívül jó meglátásaidat, ahol elismernek ezért, megbecsülnek, szívesen veszik a segítő szándékodat. Ebben a topikban láthatóan mindenki utál. Mármint az öreg motorosok, akik egy összeszokott jó társaságot alkotnak. Itt senkinek nincs szüksége a segítségedre, hát hagyd őket békén. Mivel leginkább a daxhoz szólsz hozzá, javasolnám a DAX topikot. Ott hasznos tagja lehetnél a csapatnak, itt viszont tényleg csak egy troll vagy.
Kedves bableves, hova lettél?
azt hiszem ideje lenne bocsánatot kérned meg a többi gúnyolódónak is. De ezt nem fogjátok megtenni, nincs bennete ennyi gerinc. Amit tehettek, hagyjátok abba a trollozást, meg bakterozást.
875X lehet meglesz, de nálam 100 hetes van ott. Köszi a szinteket. Dax shorton fogtam 50 pöttyöt egyben. Többet akartam, csak teljesült a TP-m, mire módosítottam volna. 8850-ről újra longban vagyok.
és semmi személyeskedés nem volt. ha nem tűnt volna fel, beírtam a véleményem, elképzelésem. arról nem tehetek, hogy itt egyesek ha rossz irányban ülnek, akkor nem bírják a kritikát, meg azt, ha szerintük mindenféle jött-ment idejön és még az irányt is jól látja a jelen lévő nagytudású öregmotorosokkal szemben. ez a fajta sértegetés, bakterozás, luibuzizás amit itt műveltek, az a trollkodáés, kedves barátom.
ideje lenne elgondolkodnotok.
Tréder Topik :o)
hát mindenkinek jó horgászatot! ))
link