Topiknyitó: ________ 2013. 12. 24. 11:29

A FIDESZ legnagyobb hazugságai 2010-2013 között  

Lassan hálistennek lezárul a FIDESZ-diktatúra Magyarországon, közben számos dolog történt, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Ezért "emlékezetfrissítésként" összegyüjtöttem egy párat a teljesség igénye nélkül:

Fidesz: Megvédjük a nyugdíjakat

link

Selmeczi: Drága, és felesleges volt a magánnyugdíjpénztár

link

Matolcsy: Tündérmese részei vagyunk

link

Lázár: aki nem vitte semmire, az annyit is ér

link

Kósa: Államcsőd közeli helyzet

link

Németh Szilárd: Banki rezsicsökkentés

link

Orbán: Magyarország jobban teljesít

link

Kövér: Kövér és az IMF

link

Szíjjártó: Adósság csökken

link

Schmitt Pál: Plágium

link

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Zorro1973 2013. 12. 25. 22:04
Előzmény: #18  kimpaa
A szegényeken segìteni nagyon szép dolog.
Én segítettem a lehetõségeimhez mèrten.
Remélem itt sokan megtették.
Láttam azt (tv)kis gyerekek nem (c) de ilyenkor lènyegtelen,vaj jutott a kenyèrre + alma narancs ezt kapták a "jézuskától" borzasztò.
ts3 2013. 12. 25. 21:05
Előzmény: #18  kimpaa
Magyarország következő pár évtizede halott, ha csak nem lesz elzavarva a fidesz és az mszp. A mai diákok sajnos már tudják az irányt, és az nem kelet, az biztos.
kimpaa
kimpaa 2013. 12. 25. 19:53
Előzmény: #13  goapsy1
Az mondjuk érdekes hogy 2010-ig a baloldali szavazók rejtőztek mert szégyelték amit a kormánypártok csináltak - persze jogosan -, most meg a Fidesz szavazók vannak kussban, legalábbis a fórumos tapasztalatok alapján.
Én is mondjuk a nyertese vagyok a húzásaiknak, kivéve a Manyup pénztárakat, de úgy látom rövidtávú jó dolgok később még vissza fognak ütni. Viszont a másik oldal is már bizonyított, akkor mégis kire szavazzon az ember?
Sigorszky 2013. 12. 25. 19:50
Előzmény: #12  kimpaa
Hogyne rágott volna be, méghozzá joggal. Bekapcsolod a közszolgálati híradót és az ömlik belőle, hogy itt ennyi ott annyi ételt osztottak a rászorulóknak, ennyi hajléktalant segítettek meg, befogadtak, járőröztek, segélyeztek, hóna alá nyúltak... Mikor egy ország ennyire jól teljesít, akkor el kell gondolkotzni azon, hogy is van ez.
Szét kellene osztani a fidesz-közeli vagyont és nem lenne sszegény, éhes meg hajléktalan. A durva a....t valamennyi ájtatos nagyképű és felfuvalkodott dögnek!
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2013. 12. 25. 19:26
Előzmény: #1  ________
a legfontosabb kimaradt

az, hogy ők majd jobban csinálják
ts3 2013. 12. 25. 19:22
söralátét
Törölt felhasználó 2013. 12. 25. 17:26
Előzmény: #8  berlini
" akkor kivándorolok "

tózse. nnyukba már a jólteljesitünk dumával. se munkahely, se tisztes fizetés csak sakkozás csekkektől csekkekig.

persze zsebtömésben ők jól teljesitenek, nincs olyan hét, mikor a közgépp ne vinne el valami tendert, milliárdokért.

búúúúúúúú és múúúúúúúú

goapsy1
goapsy1 2013. 12. 25. 12:20
Előzmény: #12  kimpaa
"Lesz még 4 évük pedig, mutatják a felmérések."

Ne egyél meg mindent, amit a narancsmaffia eléd rak. :)
Nem fura pl neked, hogy időköziken "finoman szólva" sem azok az arányok jönnek elő, amiket a felmérésekben látsz? És nem csak balos helyeken - sehol.

Persze az időközik nem reprezentatívak, de mennyire életszerű, hogy a tét nélküli időközin az összes "balos" szavazó elmegy szavazni, a fegyelmezett birkamenetes zombicsorda meg mind egy szálig otthon marad?:D
Szerintem pont semennyire. :)

Arról nem is szólva, hogy az, hogy a felmérést végző xy cégnek mit mond valaki, és utána hogy voksol, az két külön dolog.

Szóval lesznek itt meglepetések jövőre. :)
kimpaa
kimpaa 2013. 12. 24. 22:36
Látom nagyon berágtál így karácsony napján... Lesz még 4 évük pedig, mutatják a felmérések. Viszont mindenhol a fórumokon azt látom, hogy szinte mindenki küldené őket. Így valami nem kerek.
Vagy a közvéleménykutatások csalnak vagy a hívők rejtőznek. 2010-ig pedig Fidesz szavazókkal volt tele a net, azok hol vannak most?
Törölt felhasználó 2013. 12. 24. 21:24
Előzmény: #10  bagum
Elhiszem.
De én akkor is egy törpe Simicska vagyok a vételemmel, és lexarom.
bagum 2013. 12. 24. 21:21
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
Itt elég jól össze van szedve, a fidesz kampányfelelős már kezdhet készülni belőle:
link
Törölt felhasználó 2013. 12. 24. 20:55
Előzmény: #8  berlini
Üdvözlet az FHB tulajoktól!
Na csá!
berlini
berlini 2013. 12. 24. 20:50
Ennél azért többet hazudtak.
De ebben az évben már nem ez a folyamatos hazugságdömping volt számomra a legrosszabb meglepetés.
Sokkal kellemetlenebb, hogy elég volt időlegesen párszáz forintot odalökni rezsicsökkentés jelszóval és a zugügyvédek meg fogják úszni. Újra megválasztják őket. Márpedig ha ezek újra kapnak 4 évet, akkor kivándorolok.
humika 2013. 12. 24. 17:04
Előzmény: #6  zsaver
devizahitelesek megsegítése
zsaver 2013. 12. 24. 16:54
Előzmény: #5  ________
Mindig a győztesek írják a történelmet.

________
________ 2013. 12. 24. 15:24
akkor jöjjön egy pár új

Rogán: NAV-os kamu
link
link

na de Tóni, te tinó

Deutsch: Horváth Andrásról
link

Igen Tomi, hihetetlen, de van még aki igazat mond, szerinted az ilyen egy bolond? Felétek biztos.
De tudod, él még a régi igazság:
link
rockmaster 2013. 12. 24. 14:19
Megelőztél.. én is akartam egy ilyen topikot, azt a címet adtam volna neki h "A Fidesz bűnei".
A következő napokban gyűjtök én is majd hozzá. Amiről mindenképpen érdemes megemlékezni, és ez aktuálpolitika is, az a devizahitelek. Kormányváltáskor jelentősen gyengítették a forintot, hogy aztán szegényítsék a devizahiteleseket. A gazdagoknak kedveztek ezzel is, lásd: egy összegben visszafizethetővé tették, amit a gazdagok (burzsoák) tudtak megtenni.
klapka 2013. 12. 24. 13:14
"Lassan hálistennek lezárul a FIDESZ-diktatúra Magyarországon"-hát nem tudom,az a minimum 4és fél év még elég hosszúnak tünik
goapsy1
goapsy1 2013. 12. 24. 11:35
"A FIDESZ legnagyobb hazugságai 2010-2013 között"

Ezek nagyjából egybeesnek azokkal az alkalmakkal, amikor megszólaltak.

Ha mindet össze akarod gyűjteni, kevés lesz ez a topik, de tán a teljes net is.

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek