Sőt, azt mondom még holnap. 76.2-ről a folytatólagos charton, nekem a CLQ6-on ez 75.4, kb egy dollárral lejjebb, mint ahol most van. $2-t felmegy holnap, szerintem.
AZ 600db. 106 már szerintem az EU vezetőinél az élet-halál mennyiség :-) Kíváncsi vagyok mikor jön szabályzás hogy ez veszélyes. OFF valaki a CBK-ban nagyon tud, Ő 10.000db-okkal nyomul most is vett 3x10.000db TS36-ot ... SpaceX nem gondolom hogy Tesla lesz belőle és 1000x fog, így nincs benne pozicióm, majd az első nagy esésbe veszek bele ... talán.
Elvileg megjön a meleg most már USA keleten, és a biztosítási díjak is emelkednek hormuzban .. itt 3,19-nél nem akarok venni, mert csak perceket vagyok gép előtt.
Én tegnap csaptam a lecsóba kőkemény 600db-al 106ba... de még a múlt héten még büszkén ragyogó megapackom sajnos pirosban van... de 3.2 felett már kizöldül, csak még azt nem tudom, hogy merjek-e várni 3.3-ra, mert ezt a gázt simán bevághatják pirosba... egyébként látni vélek H2 charton egy nagy fülescsészét, ami hogyha 3.4-nél kitör akár 3.8-ig is ránthatja szvsz.. Ha jön egy hősokk, vagy valami korai hurrikán, akkor meg kilőhet, mint a spaceX... Mit gondoltok?
A tegnapi nap azért elég izgulós volt részemről, hogy bedobjam-e vagy sem, végül picit csíptem.. a mai nap is hasonlóra számítok, de hátha megindítják végre...
-MSCI Emerging Markets Index - ETFNémi korrekció után a 64,06-os természetes szint nem tudott elesni záróban. Az újabb emelkedésnél az lehet a kérdés, hogy tud-e új csúcsra menni, vagy alacsonyabb swing tetőpontról fordul le újra.Ellenállások: 68,75; 71,88. Támaszok: 56,25; 50; 48,43; 46,9.
Erste meg már 23.-án vált . lehet megint marad benne mint januárban a rollover-nél .. persze ha duplázunk addig egye fene. Sajnos Én is ilyeneket olvasok hogy nem fogy eléggé a tarolókból. Azért röhej hogy az EU tárolók 40% -on és azon aggódunk hogy az USA 3.x vagy 2.x ... ennyire szétcsapta az iparát mint két "ország" ... hogy egyszerűen nem hiányzik a NG mert nem tudunk eladni semmit hiába vennénk meg ... máskor ilyenkor 50% felett voltunk már.
Henry: Felmelegedés nem jött, viszont 20. után jön, de 25én lejár ez a contract, ami pont csütörtök, vagyis tározó jelentés napja is. Nagyon necces, hogy lesz-e még ebből valami. A pénteki CTFC alapján masszív shortban vannak a traderek. Ha hamarabb lesz meleg, vagy melegebb lesz, mint a most várt, akkor nagy sqeeze lehet. WTI : bármi megtörténhet, longon 80-as szint elérésekor gondolkodnék, megnézném, ott mi történik. Európában lesz meleg! De azért annyira nem érint minket, mint a hideg télen. TTF-et se vennék.
A saját chartomra gondoltam, de én minden chartba be tudok húzni emelkedő vonalkákat! :) egyébként nekem most boil chartba egy-két gap up nyitó simán beférne... hát megtettem a téteket a héten, egy kitörő hétfő reményébe.. LA ben 45 fokokat mutat Ventusky, beindulni látszik a nyári szezon..hátha..
Sziasztok! Újra a fedélzeten vagyok, most jó nagy pakkal, meguntam az ezüst vergődését, buktam eleget!:) hátha NG viszonozna picit... a chart marha jól néz ki...
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.