:)) Ez a tudás hogy amit vársz megvalósul nem higcsáá :)) Ez egy badarság jó ha csak sávozik a piac de ezt már lehetet látni áprilisba itt valami nagyon készül. Ennyi valaki beragadva ül van aki profitál .
Idézetek a múltból..., haj de olcsó volt még akkor TL61 is. :) . (#37855 - 2021. 02. 05. 09:44): "Én most még csak 3,22-3,28-ig látom ebben a körben, nagyobb tf-en 4,58
körülig. Sanszos, hogy közben megint kiszállok és csak végignézem a
korrekciót, meglátjuk hogy mozog majd." . (#37534 - 2021. 02. 02. 08:12): "Ha valóban beindul, akkor távlatban 4,6.". Közben meg is érkeztünk 4,58-ra, na most mi lesz?
Ha igy érzed akkor pihenj figyeld a mozgást . És demóban nyithatsz rá hogy lásd érzed a mozgást ritmusa van akár milyen hihetetlen érez rá és menni fog.
Az utobbi időben nagyok a veszteségek. Sajnos rossz ütemben kereskedem. Marad az olaj, dowjones, a mol meg az otp. Többet vitt a gizi mint amit ezek hoztak. Abba kell hagyni. Majd talán egyszer ujrakezdem.
Egészségedre! Én azért aludtam, mert 2 napig csak ittam 🤣 most pihi van egy ideig, bár feleségem azt kérdezte az előbb, hogy nem csinálok-e egy koktélt este 😂
Engem ma is megszivazott. Az olajshortom nyeresegenek haromszorosat vitte el. Reggel inditottam egy kis shortot, de nem dobtam nyerovel. Aztan mire raneztem a telefonomra. Aaaa. Rohadjon meg. Es direkt nem nyitotam 3% utan longot. Persze most ment meg 2%-ot. Megfogadtam hogy tobbet nem kereskedem gizivel egy ideig.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.