Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
lehet mondták neki kbr-t be kell vennie a buliba, ezek szétnyúlnak az országban, mint a rétestészta, nem meseországban vagyunk, hanem kőkemény érdekkapitalizmusban
Nekem nem gyanús. De nem biztos hogy előre tolt "sötét paraszt", akivel csak megnyitották a sakkjátszmát. Azért Lőrincnél gondoljunk a csávóba többet egy kicsit, mert Lölőkének szerintem még azt is meg kell mondani, hogy 6kor keljen és 7kor szarjon, ne fordítva ;) :)
Várjá tezsvírem, sokan hitték azt 2500nél, és 2000nél is hogy na ez már az alja. Most épp te hiszed, hogy ott szálltál be. Murphy meg lehet szól: alja? akkor figyelj! ;)
már kényelmesen nézelődhetünk :-) még 43x-s Appeninneket adtam el ezért, mert nem volt szabad pénzem. Az beesett utána 530-ról, ez meg ment, így jó váltás volt. Van még 51x-ről is, azokkal nem tudom mit csináljak, mert mást most nem látok érdekeset.
Nem látunk a lapok mögé. De csak a vivienvìznek mi haszna célja lenne? ML sémát tudjuk. Meglátjuk! Meg aztán hogy mi lesz hétfőn... Na mentem 7 végézni!
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi