Szerintem simán kikapnak 3-1re a Törökök és mennek haza, ha figyelted a kinti mecset akkor láttad hogy a vidi ott is jobb volt csak gyávák voltak, nem hittek magukban,
Ez nem hülyeség.Sajnos ez a magyar valóság.
Szerintem kiesik a Vidi,mert a törökök 1 gólt lőnek,de kettőt nem fognak kapni!
Bár a magyar foci jövőjéért kívánom, hogy jusson tovább,csak sajnos szerintem nem fog!
Igen!3-0-ra
Gólszerzők:Orbán,Csányi,Garancsi!
És ami a legjobb hír nektek,végre P.S is elégedett lesz,és nem hagyja cserben a csapatot,és kibírja 90 percig a padon!!!
HAJRÁ LOKI!!!!!!!!!!!!!!!!
Európa Liga play off
2012.08.23. 20:30, Nyíregyháza (DunaTV)
DVSC-TEVA
VS
Club Brugge
Európa Liga - rájátszás, 2012.08.23. csütörtök, 20 óra: Trabzonspor - Videoton FC (TV: M1 vagy M2)
Azért a bl selejtezőkről irtam, mivel nemzetközi szinten itt mérettetett meg utoljára a magyar foci. A magyar bajnokcsapat kikap az albántól meg a fehérorosztól is simán. Írod is h. a fehérorosz jobb bmelyik magyarnál, pedig az is szinte saját nemzetiségű játékosokból áll. Nemzetközi szinten a béka feneke alatt van (régóta) a magyar foci, néha-néha becsúszik egy jó eredmény, de összességében semmi.
A magyar bajnokik szinte nézhetetlenek, de hát a h.lye fociszerető magyarnak ez is jó (köztük nekem is), jókat lehet mérgelődni a színvonalon, a bírókon stb.
És azt is hozzátehetjük, h. a csapatok nagy része tele van külföldi játékossal, ez sztem qrvára nincs jól. A színvonal, meg a nk. eredmények így is nulla, és a lóvé is elfolyik.
A felnőtt válogatott évtizedek óta semmilyen nemzetközi tornára nem jut ki (az utánpótlás tornákat most hagyjuk, az inkább részsiker). Kivi leszek a köv. már 24 capatos eb-re, sikerül-e kvalifikálnunk.
Ezekkel szemben az olimpián 4-5-6. helyen végzett versenyzőket, csapatokat "szídnak".
Bezzeg a DEBRECEN!
Az utóbbi 10 év -magyar szinten- legjobban felépített és legsikeresebb magyar klubja.Teli saját nevelésű játékossal( és helyi kötődésű edzőkkel) ,ha jól számoltam most a kecsó ellen is 7 volt a pályán.Nem fikázni kell a lokit hanem 4-5 csapatnak legalább le kellene ezt másolnia és akkor előbbre tartanánk.Amit a vidi csinál az nulla ,semmi!Sousa meg egy bohóc ,jól pofán vághatná már valaki.
És ha már kiemeltél egy meccset
1.a bate jobb csapat mint bármelyik magyar
2.költségvetése vagy 10szerese a lokinak
3.Debrecennek nincs sajnos még hazai pályája ,a semleges nem ua.
4.két meghatározó játékos a tavaszi csapatból nem volt a pályán(Varga és Bouadla)
5.volt viszont sajnos egy Nikolov(70% övé volt a meccs) akit szivesen odaadnánk a vidinek
Bezzeg a debrecen.
Múlt héten dicsőséges 2:0 vereséget szenvedett hazai pályán a világsztárokkal teletűzdelt, elit bajnokságból érkező bate boriszovtól.
Bemutattátok, hogyan kell továbbjutásról sima, a játék képében már-már megalázó vereséggel hazai pályán kiesni. A TVriporter (szegény, nem mert mást mondani a kincstári m1-en), na meg gondolom a debreceniek szerint nem volt szégyen így, egy fehérorosz csapattól kikapni. A kapusotokkal azélen (1. meccs hosszabbításban közvetett szabadrúgást "harcolt" ki a saját 16-án belül az ellenfélnek, mellyel elérte h. utána szinte végig a saját 16-sánál folyt a játék, és kapott Varga (az egyetlen nemzetközi mércével is vmire való debreceni focista, nagyon tetszik a csupaszív játéka, technikás, és érti is a játékot, csoda h. még a magyar bajnokságban van) sárgát, csapata meg gólt; aztán a visszavágó 1. góljánál is óriásit hibázott (tulképpen neki köszönhető, a semmire jött ki a kapuból), a 2. kapott gól meg egy jó kapusnál védhető lett volna)
♥VIDEOTON FC♥