Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
https://www.investing.com/indices/nq-100-chart fej váll van 1h-n nézve. de ez 1h. 4 GAP van. A felsőt nem töltötte vissza, mégis újra 30980. Látod, ez van amikor nem akarnak esni, "longos az nincs", de tegnap se volt, végigvették 30900-ről 31200-ig Most meg 30900-nél sem akarnak stoppolni..........
ma kettő longot nyitottam... 840 az első zártam 970 , és 810 a második... 950 zárva. Shortot nem nyitottam, viszont tegnapról van beragadásom certiben dax long
Indulnak USA gyj-k.. Az Tech-szektortól megint brutális negyedévet várnak.. Lehet hogy elmarad ez a várva várt őszi korrekció.. Amit egalábbis én nagyon vártam..Mindegy.. Már kint vagyok.. Aránylag jól megúsztam ezt a kezdeti 1000 pontos minuszt.. Szépen vissza tudtam hozni a végére 200npont pluszba.. Dehát el is fáradt az idegrenszerem.. Mostmár visszatérek a kis daytrédes pozikhoz.. Azért neked drukkolok továbbra is..
De szerintem a Nasiról beszélt,nem a Daxról.. Ott volt kis testű hosszú alsó kanócos piros gyertya tegnap.. Ami ha ma megerősítést nyer,holnap beszakadhat végre..
Én tudom,hogy miért ott nyitotta.. A 200 napos EMA van ott,és ma egyszer már bejött. Nagyon tuti a long nyitásra,de ha USA beesik,és letöri a Dax a 200 napost,akkor csúnyán beesik onnan..csak ezért írtam amit írtam..
a futi a classic hanging mant mutatja. "A long hullám végén" egy hosszú alsó száras, piros felső testű gyertya. ez a TA. Viszont a TA azt mondja, ha kijön fölé, akkor short STOP Ha meg kijön alá, akkor eladási jelzés, mivel az a megerősítő piros, ami egyelőre nincs megerősítve, mert31150-130 ... dupla alj, kb.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?