Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
nono, lentebbről van. TL pozit fedezi, kiszórt talán néhány ezret, vagy nem tudom. 1900-100 db-ok repkedtek, talán megfelezte. TL stopját meg aláhúzta. Hidd el, hogy nyer. Amúgy amikor 18850-ig leszúrkált, ott volt a legolcsóbb TL 18900-19000 körüli KO-val, kipicsáztak, 7000db certit....... utána meg rakéta. sokan lehetnek onnan. ők nem aaggódnak 200 pontos esés miatt.
ÍGY SZORÍTOTTAM ÉRTED, HOGY legyél őrült, és long long! a picsába bele!:D nekem drága a 13000es TL, így "kispad", TS-re várva. Jel? lófasz. még m5 is csupa zöld. mit várok 1h-4h-1d-n?:D. Erre mondom azt, hogy ha be akarod biztosítani a fix nyerőt. 22530 most.https://www.investing.com/indices/germany-30-chart m15-ön kell nézelődni. gyertyát nem foghat át, max 1-et. 22480-22500 körül én már stoppoltatnám. aztán kiderül, mit alkot 14:30-15:30, lehet 22600-22700-at. stop-ot húznám alá 50-60 ponttal. "kipicsáz esetleg" tegye. De persze, Rád van bízva! Te pozid, te pénzed!
Már egy ideje nézem ezt a vevőt, hogy mindig 5000 körüli TS certikkel száll be, de sosem látni, hogy mikor adja el, és az esetek nagyobb részében rossz irányba áll be vele. És nem értem ezt miért csinálja. Nem gondolnám, hogy folyton kiszórja a milliókat.
Tegnap írtam erről az 5000db-os TS certiről, talán emlékeztek. 5200 Ft 5000db Most ez a certi már csak 3300 Ft. gyakorlatilag 10 millió repült a kukába, 1 rossz döntés 1 nap alatt. Bár lehet "csak" fedezte a longját, arra meg azért..drága...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?