Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nem vagyok biztos benne,hogy jók voltak a tanácsok,inkabb csak biztonságosak. A DAX nem akar már emelkedni,arra spekulálnak,hogy a nap végére kifullad az USA,és akkor érdemes tartani a shortjaikat.. Nekem most nem volt ehhez bátorságom..
Köszi a jó tanácsokat, a felét megvalositottam. 10 DAB árát fogtam rajta. 7 végére pont elég is lesz. De a 107-esre azért még gyúrok egy kicsit. Talán nap végén...
Inkább rakj be stopot. Certit higítani életveszélyes,bár én is ezt csináltam a multkor.. Láttam már ilyet,hogy ideig-óráig a DAX ellenáll amerikának,de ha kint folytatódik a hegymenet,akkor short covering is lehet..Az IG-nél 77% most a DAX short fogadások aránya..a múltkor is kb ennyi volt mikor fordult.. Ehhez akkor megvolt USA indexek támogatása,plusz egy kis pánik,ezért szaladt át a 15.700-on. De ez már a mult. Lehet most nem ismetlődik meg..
Szia. Lehet de nem biztos! A DAX ha esik akkor elsőnek a 15.960 majd a 15.800 környéke. A nagy bankok, a Wells Fargo, a Citigroup és a JPMorgan jelentenek. Nem tudni mi jön.... Segíti a magasabb kamatok viszont a hitelek iránti kereslet megcsappant lehetséges. Elsőnek a Wells Fargo és a JPMorgan 12:45-kor, 14:00-kor a Citigroup ha jól tudom. Sok nyerőt
Jó reggelt shortosok!🤪 Talán ma lehet egy kis lecsorgás..A nem túl jól induló amerikai bankok jelentéseiben lehet bízni,meg a sávkereskedők profitrealizálásában..
na ja….nos a medve piacnak 2 ismertebb definíciója van az indexeknél.... 1. ATH -20 % alatti ár…. 2. a 200 napos MA alatti ár….a harmadik ami nem elterjedt annyira az ATH -30 % alatti ár ….ergo ha tetszik ha nem bika piac van ( ha egy zsiráfot hosszú nyakú egérnek hívunk zsiráf marad)...egyébként medve piaci rallyban nem szoktak (dax) ATH-t csinálgatni
Ez már nem medvepiaci rally.. Fél év kitartó emelkedése több ennél. Mostmár az inflaciórol is egyre jobb adatok jönnek,ezt még tetézheti a várt recesszió elmaradása is,úgyhogy valószínűsíthetően az lesz mint a covid után volt,új csúcsok jönnek még ebben az évben. Persze lesznek közben kis ijedtségek,amelyek pár napos heves korrekciókat hozhatnak,de azokban az előrejelzésekben,hogy innen 10%-os esések várhatók az USA indexekben év végéig,nem nagyon hiszek.Tehát lehet továbbra is shortolni,csak nem biztos hogy kifizetődő..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?