Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
jó lett volna így utólag bővíteni 500 fölött, de nem mertem.
egyszer már nagyon megszívtam, mikor fed előtt shortba ültem nagyobb pozival, még egy ilyet nem akarok.
de pár forintot feldumálni még egy ilyen marha is képes lehet, mint ő - elég, ha a szokott sallangokat elmondja. (mármint az épeszű jegybankárok sallangjait, nem a sajátjait - adott esetben készen állunk kamatot emelni, figyeljük a folyamatokat, ha kell, beavatkozunk, bla bla bla.)
300 alá nem megy tőle nyilván az euró, de valamennyire tán megnyugszik a piac.
írta a portf is, és igaz lehet: a spekik, most, h "győztek" a törököknél, vérszemet kaptak, s jönnek a többi gyenge országra.
ezért is nem értettem, h mi ez a marha nagy hepi éjjel a török hírre: ezzel gyakorlatilag a kapituláció jött el.
...és persze, ha beleestünk a tóba, akkor majd jön a duma, hogy mi jól teljesítettünk, csak a tó megtámadott minket. (azok a csúnya gonosz spekulánsok. pfúj-pfúj)
Kíváncsi leszek. Bár szerintem neki nincs hatalma a piaccal szemben. Mivel egész évben nem piszkálták, a hülyéje már elhitte, hogy tényleg jól csinál valamit. Ment a duma, hogy ha majd változik a piaci hangulat(romlik), akkor majd lassítanak meg ilyesmi. DE BAKKER! Akkor már késő!
Besétáltak a jégen a tó közepéig, mondván majd, ha beszakad, nem megyünk tovább. Bravo!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?