Úgy tűnik egyelőre, hogy a tegnapi MOL megérzésem bejöhet...
Törölt felhasználó2012. 10. 04. 12:49
Idézet a mai interjúból:
"Egy bizonyos: a unit-linked termék olyan kombinációját nyújtja a biztosításnak és a befektetésnek, amire még senki sem talált ki jobbat. A hozamukat tekintve pedig érdemes megnézni, hol tart ma a DAX vagy egy amerikai tőzsdeindex. Előbb-utóbb ez a pozitív hatás be fog gyűrűzni hozzánk is."
Igen, érdemes megnézni, pont ott, ahol 2000-ben, 13 évvel ezelőtt...
Not a rocket science, hogy az S&P 500 lassan eléri azt az 1500 pontos zónát, ami az elmúlt évtized sávozásának a teteje.
Én így magamtól azt gondolnám, hogy a jelenlegi gazdasági helyzet nem a legalkalmasabb egy kitörésre.
Azt is csak mellékesen jegyzem meg, hogy némelyek hisznek a Dow-elméletben, Eliott-ciklusban, és mivel a 2008-as mélypontot követő nagy csúcsok következője a 3. lesz, ezek alapján utána lefelé várható a hosszabb távú fordulat...
simán elképzelhető, hogy a dax csak azért esett, hogy délután ismét kilőjön a kamtdöntésre hivatkozva. masszívan itt sávozik 7200-7400 között.. felfelé nem bírja, lefelé meg ugye támasztja az ingyen pénz..
Ez valóban igaz, ezért is mondtam, hogy 2K már problémát jelenthet az emelkedőben..legalábbis a vételi ajánlatok alapján..., de ha esés lesz kint, akkor Moly lesz a ma alegény a gáton .. ez lejött már az előbb is..
..én már semmit sem mondok...nem szeretném a pozim miatt...de előfordulhat...de szerintem ahoz forgalom kellene...az meg nem nagyon van...igaz eladói nyomás is 0...
BUX1212