még olyan 1.000.000.db eladó volt 30 huf 40 huf már forintonként csak 10.000.,20000.db voltak forintonként a 30 átviszi 40 ig repül akár 1 aukción belül is.
ha tényleg bejön, amire gondolok, hogy konzum -feeling tör ki, akkor jósolni sem merek, meddig mehet
ugyanis ez így szokott lenni
először a vevők bátortalanok, kiugrálnak / megjegyzem én is ma, 19-25 mesés már/
aztán ha látják, hogy már 30 fölött van, akkor gondolják, miért ne lehetne 40 -- vagy 50
konzumban volt ez : először az őrült lebeszélők hada, amikor megindult igazán
aztán áttörte az 1000-et simán
aztán 2000-et
aztán3000-et / na azt már nem bírta/
3 milliárdot nem engednek el két pusziért meg pár 0,78Ft-s részvényért. Valamit beígértek, megszellőztettek, amit nem tudunk.
És ugye írja is hogy eltűntek a papírok is a piacról, nincs eladó
Én örülnek ha több lenne. Ugyanis a 100 mio kb azt jelentené hogy felé annyi részvény forog mint ma. Tehát lassulna és jönne az eladói nyomás és a realizalas. Amíg megy addig van jó világ , utána valami extra hirmorzsa is kellene hogy kitartson az up stabilan még napokig.
engem egy kicsit meglepett a 26-ra torlódó nagy eladás nap végén
ami még jobban meglepett, hogy rengeteg vevő volt, igaz, nem minden eladót szedtek ki 26-ról, mert elé is álltak, de szerintem jó darabot "kiharaptak"
ez azt vetíti előre holnapra, hogy a 26 nem lesz akadály
szerintem a 27 -30 sem
arra tippelek most már, hogy olyan magasságokba megy a papír, amit most még nem is gondolunk
tehát: venni kell holnap, nincs mese
Eladói oldalt azért nem látni, mert aki nagy tétellel kereskedik, az általában nem teszi be előre a könyvbe; inkább figyeli a mozgást és lép ha úgy gondolja.Eladók majd akkor jelennek meg-egyszerre sokan- ha megtorpan az árfolyam; amíg 20-40%-kal emelkedik nap mint nap, addig a legtöbben kivárnak.Semmi érték nincs a cégben, de egyelőre sokaknak az számít csak, hogy lehet vele pénzt keresni- mind1 hol áll az árfolyam. Aztán a végén vkik jól járnak vkik meg nagyon nem.Így lesznek a spekulánsokból befektetők' Jól mondod, aki beszállt játékpénzen 2 ft körül, az elmulasztott nyereség a max kockázata- jól csinálta!De mi van azokkal akik ma vettek? Merészek az biztos.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))