A 700-as szint (50 MA) a kulcs. Ha alatta zárunk az nem jó előjel. Érthetetlen ami itt van. Takarék tőkeemelés 778 Ft-on. Svájci tulaj vásárlás 705 Ft-on.
CIG most 1,5% minuszban van. Az semmi. Sokat emelkedett. Meg is mondták konkordék, hogy a jövőt nem tudják saccolni. Szóval akkor annyit is ér az elemzésük. Itt meg ugye azt próbáljuk árazni.
A legnagyobb story pedig (az ML papírok közül) a Konzumban van. Ez van az egész pókháló közepén. (Egyébként az App a szívem csücske, de a tőzsde (sajnos) nem igazán az érzelmekről szól.)
De az érték és az eredmény se nagy sajnos. Én amiatt szálltam be ebbe a papírbe, mert úgy gondoltam, hogy legkevésbe ez van túlértékelve. Lehet hiba volt.
nem vagyok szákértője a témának és lehet f@szságot írok, előre is sorry! adott egy milliárdos gyerek aki 932000 rv-t vesz, 705ft-os átlagáron. majd kijön egy elemzés amiben leírják, hogy aaa ez csak 450et ér. a gyerek nem kezdené el szőnyeg bombázni a concordékat? nem azt mondom, hogy az elemzés után irány a mars de talán ha más nem, itt maradunk 700 környékén. szerintem ez se szar ha valami jobb hírre, akármire innen indulna meg.
De az sokkal alacsonyabbról indult. Az App növekménye sehol sincs a konzuméhoz. Itt nem volt több 10szerezés. Jobb esetben is 4-5 szörös. Illetve az App már régen prémium kategóriás. Más ez na.
APPENINN