Majd írj egy listát légyszi mikről írhatok a KEG topikban, ahol papírom van.
Azt tudom máshol ne írjak, ahol nincs papírom.
Ezt már elmondtátok.
De ott se írjak ahol van.
Ne írjak chartról, ne írjak a kereskedésről. Ne írjak céláramról, ne írjak árfolyam emelkedésről. Meg amúgy se írjak, mert sok a hozzászólásom.
Most ne írjam azt se le, hogy azt láttam pontosan annyi vevő volt, mint eladó.
Kedves Sly, Kedves Macika, kedves Ex kisasszonyság.
Legyenek kedvesek engedélyt adni legközelebbi hozzászólásomhoz majd.
Részvényes vagyok. A papír nélküliekhez esedezem kérésemmel.
Köszönöm.
milyen negyven?
267ft.
megint beégtél
megint hazudtál
elhallgattad a kivezetés egyéb pontjait a tpt-ből
megint csak azt hozod ide ami neked jó
megint nem adtál teljeskörű hiteles képet.
névértéket minek kellene laszállítani mit gondolsz????
re: apportok
apporttal tetszőlegesre emelhető a tulajdon részük
"Annyit mondtam már - a másikon - hogy Steier úr megfeleltetését félreértik: ő folyamatosan apportmegfeleltetést akar, nem részvényesit. Nem titok, hogy nem látom értelmét. Nem megfutamodásból, hanem mert van peres gyakorlatom ebben. Rengeteg pénzbe kerül egy ilyen értékelés, alapvetően az újraértékelő szakértők a korábbi értékhez idomítják a tiszteletdíjukat, százalékban. Amit előlegezni kell, ez az egyik, hogy vannak-e erre milliók, de ez a kisebb kérdés. A nagyobb, hogy ilyenkor ún. apportszavatossági felelősség van, vagyis az apportállók felelnek pervesztesség esetén. Megnyeri a KEG, tessék végrehajtani a különbözetet és a perköltséget (benne a szakértői díjat) a Koppány, N-Joy stb. apportőrökön. Megnéztem a státuszukat, beszámolóikat az apportőröknek. Sajnálom, ha a fickós kedveket lohasztanom kell, de ügyvédként kötelességem. Kutyafülét nem érünk, ha nem tudunk kielégülni – anyagilag, sőt még a szakértői, átháríthatatlan cicomát is fizettük a semmire. A tagoknak lehetne másodlagosan utánanyúlni, de ők is nincstelenek papíron, ebben biztos lehet. Hogy szemétség-e, nem az én tisztem megítélni, a jog lehetővé tette. Anyagi jogi revízió lenne szükséges, több szempontból is, a jövőre nézve."
a) a kivezetésről szóló döntést megelőző száznyolcvan nap forgalommal súlyozott szabályozott piaci átlagára, figyelemmel a (2)-(4) bekezdésben foglaltakra,
b) a kibocsátó által a kivezetésről szóló döntést megelőző száznyolcvan napon belül a társaság részvényeire ellenérték fejében kötött átruházási szerződés legmagasabb ára,
c) amennyiben rendelkezésre áll, a kivezetésről szóló döntést megelőző háromszázhatvan nap forgalommal súlyozott szabályozott piaci átlagára, figyelemmel a (2)-(4) bekezdésben foglaltakra,
d) a kibocsátó által a kivezetésről szóló döntést megelőző száznyolcvan napon belül érvényesített vételi, visszavásárlási jog esetén a szerződésben meghatározott lehívási ár és díj együttes összege,
e) a kibocsátó által a kivezetésről szóló döntést megelőző száznyolcvan napon belül megkötött megállapodásban foglalt vételi, visszavásárlási jog esetén a szerződésben meghatározott lehívási ár és díj együttes összege,
f) az egy részvényre jutó saját tőke értéke közül a legmagasabb összeg;
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?