Azért nem volt írás, mert írtam további jó Őrjöngést Dömötör.
Akkor még kiírt vagy 5provokáló hozzászólást, ahogy szokott, csak éppen nem ugrottunk rá.
Ő provokál, mi válaszolunk. Avagy Őrjöng 10kamut, arra 10választ kell adni, mert mindenben számonkér.
Ugyanezt csinálja Sly is egyébként.
Ha válaszolunk, akkor meg sok a hozzászólásunk.
Bár tisztában vagyok vele, hogy itt érdemben képtelenség bármit megvitatni, de azért az nagyon érdekel, h miért kellene bosszankodnom a kis (akár 0) forgalom miatt?
Köszönöm a jóindulatot, mellyel mellém lapátoltál. :)
A hírtől független a véleményem. Minél több bizonytalan helyét biztos kezű tőzsdés veszi át, annál nehezebben vehető egy papír.
Keg-re értelmezve úgy gondolom, hogy előfordulhat egy visszafordulás 38-ra. A napokban lehet, h azért vitték fel 41-re, h látványosan letegyék ismét 38-ra. Nagy durranást nem jelentene. Persze nem látom a jövőt, csak egy lehetőség, amit nem zárok ki.
írtam, hogy nem kell etetni a trollokat. amíg nem írt ide senki ex és trollcsoportja sem tolta ide a gépét.
nekünk részvényeseknek semmi keresnivalónk nincs itt. ne etesd a trollt, és kipusztul magától!
nem kell a fórumban információkat várakozásokat elképzeléseket megosztani. mindenki tudja mi az elképzelése, aki meg többet akar tudni a cégről az vegye a fáradtságot és menjen el a közgyűlésekre.
Vádaskodás!?
Legyél már konkrét 1x az életben.
Az a vádaskodás, h Hathort támadod, mert szerinted miatta pörög a topic. Nézd vissza a végét. Hathor nem is nagyon látható!
Na elmaradt az eladók jövetele KEGben-Visonkában megint.
Még szép.
Nem tudom ki mit gondol rólunk!
Azt hiszem ebben a cégben példát statuálnak a részvényesek! Ebben a KEGben képesek voltak leváltani a részvényesek a vezetőséget!
Ezt eddig a sajtó, és minden más média figyelmen kívül hagyta! De még a cég sem veszi komolyan.
Ez is manipuláció szerintem.az utolsó időkben az árak nagyon magasak voltak így a vevők el pártoltak.Ha vissza térnek a normális piaci árakhoz,megint jön a fellendülés.Nekem ez a véleményem. Hogy kinek volt ez érdeke ????
Most kell megszerezniük a Visonkát olcsón,
folyamatosan növekszik az állatállomány, nem lesz rossz üzlet nekik.
Teljesen hülyének nézik az embereket.
Milyen jelzőket írjak még?
Kedves Topikosok ! Régen nem reagáltam ,mert illik időt hagyni a dilettánsoknak ,csalóknak is.Viszont ez a Visonka ügy kiveri nálam a biztositékot. Kicsit olyan ,mint amikor a szülő kivágja a sivatagba a bizalmat vesztett fattyút és várja az elmúlást. Persze nem ez van valójában ! Hiába kértem ,javasoltam a Visonka IT lecserélést még szeptemberben ,majd decemberben az még a Matyóki gittegylet ( értsd egy külön alku tárgya és aduja lehet MM számára ) miközben a KEG százmilliókat fog vesziteni és leirni ,ami persze jó ,ha az rv-t alacsonyan kivánjuk tartani...Szóval sztem trükkös játék megy a kicsik és a KEG részvényesek kigolyózására ,miközben a Visonkában hatalmas potenciál van. Letettem MM-nek és Dömöknek is ( neki már 1 éve a javaslatot ,szarnak rá ...) na ezek a gerinces ,felelős vezetők.Remélem márciustól az új GT-vel a gatyájuk bánja.
Viszont jó hir ,hogy jön az éves közgyűlés és megkérdezhetjük MM-et ,hogy vajon a KEG telepek kaptak-e elég gázt ,vagy esetleg trükköztek ,piac-fejlesztettek a cég kárára ?
Appropó ! Elgondolkozott valaki ,hogy at IT tagok többségének függetlensége hogy van meg ,ha a " lányok és Meciár úr is - de facto - " a KEG-en dolgoznak ? Vagy talán nincsenek ide bejelentve ? Valami nagyon bűzlik....Dr SJ
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?