Nem vagyok vak. Elkezdtem olvasni topikot és egy közleményt láttam. Azt hittem KEg. nem volt oda írva Visonka. A következő hozzászólásban sem, ott is megy a paráztatás tőled. Harmadikban ha megnyitja az ember a linket, akkor tudja meg. De azt honnan tudja az a link oda tartozik?
Van aki nem nyom linkre.. főleg hogy semmi nincs odaírva.
Ennyi?!
Beraktad KEG topikba Visonka hírt, úgy, hogy nem írtad oda. Szándékosan ezzel a részvényeseket félrevezetted.
Én azt hittem ezt a KEG részvényre írták, mert nem írtad oda miről van szó!
Látom az ügyvédnő kezd kiismerni és kaptál tőle egy levelet a stoki fórumon!
Kígyó vagy. Elmondtam.
Majd idővel mindenki rájön.
Össze vissza kevered a szezont a fazonnal. Meghazuttolod az embereket. Elferdíted azt amit mondanak, szándékosan úgy beállítva, mintha rosszat mondana a részvényes, meg felbeszélne, miközben általános véleményét írja le.
Számodra káros lett az egész tőzsde, a csődkutatás, 18órás chatelés.
" A Társaság vezetése által a 2013. utolsó negyedévében megtett hatékonyság javító és költségcsökkentő
intézkedések ellenére jelentős mérleg szerinti veszteség realizálása várható a 2013-as évre
vonatkozólag."
az árfolyam veszteség mellé
nem minden előzmény nélkül van
már q3-ban is volt
"A piacvesztés pótlásával kapcsolatos törekvéseket
nehezíti, az állattartók kedvezőtlen likviditási helyzete.
A Társaság nem rendelkezik forgóeszköz finanszírozási hitellel, a folytatott
tevékenységek jövedelmezősége viszonylag alacsony, ezért nincs lehetősége
további, hosszú - 120-150 napos – fizetési határidő mellett történő értékesítésre."
azért azt megnézném, hogy a visonka vezetése nincs-e az ellenoldalon a nagytulajdonosnak minősülő új keg vezetéssel szemben. lehet nyomásgyakorlás ezen undorító eszközéhez folyamodtak, hogy kigolyózták őket a kegből.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?