Biztosan nem fogunk ebben sem egyet érteni, de nagyon nem bánnám, ha kis forgalommal, de emelkedne az árfolyam. (Tudod Kosto.) Tisztában vagyok azzal is, hogy többen a nagy forgalommal történő emelkedést kedvelik. Áldásom rá.
Ha kicsi lenne, akkor mi benne az okosság?
Én indokoltam, hogy szvsz miért nem kicsi.
Tulajdonképpen kérdést tettem fel. Te pedig szokás szerint nagy arccal, mindenféle indoklás nélkül kifejtesz egy "végkövetkeztetést."
Már megszoktam persze. Ráadásul jó %-kal be is szoktak jönni a véleményeid/véleményeitek. :)
(30/50,ATL, jelzálog, csőd, felszámolás, hatósági ár értelmezés,
-929mrd ktg-vetési hiány az valójában többlet, 100 m bérleti díj tartozás 313 köbös tárolórész után, soroljam? :D)
még hogy nem kicsi
nagy eséllyel a blogos, hogy álljon a zászló (mondjuk már rég nem áll :D)
majd a "nagyok" foglalkoznak pont ezzel..
végülis fel szokták kötni, ha tömni akarnak.. :D
Soha nem fogom megérteni, hogy mi indokolja az ilyen kötéseket? 17 db-ot venni!? 680 Ft+ jutalék.
Biztos nem kicsi vesz ilyen mennyiséget. Ezzel nem lehet semmit kezdeni.
Az árfolyamot meg tehetik ilyenekkel bárhova. Senki nem harapja. ???
Mióta megvilágosodott ez a nagyon nagyon barna, mondhatnám sötétbarna emberünk, hogy nyomja a rizsát a ft-ról. :)
Amikor meg magyaráztam neki az összefüggést a ft árfolyam és beszerzési ár között, akkor sehogy nem akarta megérteni. Letámadott, hogy hatósági áras képlet alapján szerez be KEG. :)
Azóta ezen röhögcsélek. :)
Viszont még egyszer majd neki kellene futnom annak is, hogy nem ennyire direkt az összefüggés a két dolog között. Viszont látom előre, hogy azt már biztosan nem fogja megérteni. :)
az kit érdekel itt? a demótopikba való információ :)
akkor szóljon, ha eur 400 van, bár akkor maga már az erdei barlangban fog bujkálni mert a városokban már a káosz lesz az úr.
kulcssoft-ot is adott el valaki majdnem -40%-on. az idióta. a cég szép profitot termel. idén vissza fog menni 1000-ig. de vannak ott is vakok és gyengén látók. pár ember köszöni az akciós vételi lehetőséget 351 ft-ért :)
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?