Ehhez azt hozzátenném, hogy mivel KEG az olcsóbbak közé tartozik, így a piac lehetővé teheti azt is, hogy a hatósági árat közgazdaságilag megkerülve, magasabb áron értékesítsen.
akárcsak a macilaci, aki azt mondta 301nél kiderül merre megy.
És lement 297re.. így kiderült merre ment.
Jól benézte..
maga csak a költségvetésről beszélt milyen szintet bír ki..
"Megfázott a Richter, a gyógyszergyártó gyorsjelentése jócskán elmaradt a várakozásoktól, a bevételek ugyan növekedtek, de az üzemi-, és a nettó eredmény is a konszenzus által prognosztizált számok fele lett, számos egyedi tétel is közrejátszott a gyenge eredményben."
Én terelek? :)
Feldobsz rögtön 4 témát, de egyetlen kérdésemre sem adtál korrekt választ. :)
1./ Hogy beszélek? Jeleztem már, hogy nem vagyunk jópajtások, ne becézgess! Amilyen az adjon isten.... Tőlem mehet. :)
2./ Hogy a ktg vetés mit bír ki, ezt nem fogjuk tudni megvitatni. Szerinted a 929 miliárd hiány az többlet. :) Ebbe nem megyek bele mélyebben. Ennyi nekem erről bőven elég. :)
3./ A hatósági ár azért nem változott, mert nincs új képlet, nincs új rezsicsökkentés.
A hatósági ár nem az eurótól függ, hanem a bázisártól. Ezt sem fogod tudni megérteni. Hagyjuk. :)
Mit terelek? Volt 3 kérdésem.
"Írtam, hogy név szerint rád gondoltam? :)
Most akkor azt bizonygatod, hogy szurkolsz? :)
Te semmit nem vagy képes helyesen értelmezni?"
Egyikre sem válaszoltál és engem támadsz, hogy terelek. Miről? :)
Mackó nem tudja a választ?
Maga mindent tud a forint gyengüléséről, annak gyengülő spekulációjáról..
Hátha tud információval szolgálni MNBnek ki támadta be a forintot :D
"Vizsgálja a forintzuhanás okát az MNB
2014. február 4. 15:00
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) piacfelügyeleti eljárást indított annak a korábbi alaptalan negatív híresztelésnek a kivizsgálására, amely szerint 2014. január 29. napján Magyarország nem tudta volna teljesíteni devizakötvényének esedékes tőke- és a kamatfizetését - áll az MNB közleményében.
Erről vagy ehhez hasonló témákról is szó esik majd a Forint 2014 - Választások előtt, merre tovább forint? című konferenciánkon, melynek részleteiről az alábbi linkeken tájékozódhat.
Előadók | Részletes program | Árak | Jelentkezés
hirdetés
"A jegybanki eljárás célja, hogy az alaptalan és káros - ám sajnálatos módon egyes piaci szereplőkhöz mégis eljutott - híresztelés kapcsán megvizsgálja: megvalósult-e a tőkepiacról szóló törvényben leírt tiltott piacbefolyásolás a hamis információ terjesztésével. Mint emlékezetes, a híresztelés negatívan befolyásolta a forint árfolyamát.
A vizsgálat lezárultát követően az MNB megosztja megállapításait a nyilvánossággal" - olvasható a jegybanki közleményben."
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?