Nagy a mackó, Sly öröm. 56nál nem volt ekkora örömük.
A tőzsde mindig tanulmányos, ezért szeretem.
Tőzsdepszciho fenomális. Számok egy két pontos elmozdulására örülnek, őrjöngenek, támadnak. Aztán mi van.. semmi vesztesége az embernek csak virtuális szám ugrál eközben...
Mi a gond?
Na ezt foglaljuk csak össze. :) Innen indult:
"mondtam anno 30 felett kidobott pénz!!! s lám 26-ra esett be. " (írtad.)
Anno az 2012 volt. Akkor nem volt kidobott pénz, mert ott volt egy több hullámból álló emelkedés, melyben dokumentáltan benne voltam. (Hagyjuk azt hogy én mennyire vagyok ft-ozó. ) Majd elhagytam KEG-et és 48-ról 2013-ra szépen lecsurgott az árfolyam. 33-34-nél újra megjelentem elkezdtem venni és véleményezni. Akkor te már nem beszéltél arról, hogy 30 felett kidobott pénz, mert éppen rád pirítottam, hogy 2012-ben is milyen marhaságokat hordtál itt össze.
Most meg úgy állítod be, hogy milyen bölcs voltál 2012-ben, mert azt mondtad, hogy 30 felett kidobott pénz. Nem volt az, 70% feletti nyereséget lehetett csinálni vele elvileg. Én ennyire nem voltam ügyes, de jól ültem a lovon veled ellentétben.
Te hiszel ennek az embernek,aki úgy csinál mindig,mint aki jól értesült és senki nem jó neki(eddig az előző vezetéssel volt gondja, sőt mindig Steierrel is vitázott).
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?