Azért az alapszabályt ilyen nyíltan ne lépjük át!
Ez egy nyilvános fórum! Ide mindenkinek joga van beírni a véleményét.
Titeket nagyon zavar, hogy Hathor a fő folyamatot jól látja és a ti összes bődlitek nyilvánvalóan bedőlt.
Soroljam? (30/50,ATL, jelzálog, felszámolás, csőd, isten tudja mikkel nem rémisztgettek.)
Miért azoknak kell visszafogniuk magukat, akik kulturáltan cserélnek véleményt? (Ráadásul a kapufát sem rúgják szét szilánkokra.) Akik balekoznak, birkáznak, palimadaraznak, stb. azok nyomhatják a süketet!?
Erőlködtök, de nem sokra mentek vele! :)
Megkértél ne válaszoljak, mégis írsz nekem, így mégis választ vársz.
Akkor válaszolok.
Nem azt írtam nem írok többet a fórumra. Hanem annyit írok majd, mind amennyit Ti írtok a saját topikotokban, hogy azt ne haladjam meg. maci lesz a mérce erre. Mert Ő írja a napi 100bódés őrjöngést. Az Ő napi hozzászólása számát nem akarom meghaladni.. próbálok alkalmazkodni. Emberek vagyunk.. Én próbálok igazodni.
A zászlót tegnap leírtam nem változott!
Ott van záró után beírva 39es árfolym után. 40 a papír. Nem is változott a dolog.
Köszönöm megértésed.
))))))))
hathor meg a hitelesség))))))))))))))))))))
ralli xwetra ls jó hírek a kgy.n, ralli kgy után))))))))))
a felszámolás meg megszületett 1. fokon közben
Hathor, kérlek ne ülj be ebbe a hintába. Az egyik legfontosabb hitelesség megőrzése, és te eddig hiteles tudtál maradni. A véleményed nem kell megvédened, az megvédi magát. Kár az időt és az értékes szót ilyen szinten pazarolni. Erkölcsileg és hitelesség szempontjából jóval magasabban vagy ezeknél. Így ahhoz is hozzá kell szokni, ha az ember magasra kerül a fán, mindig lesz aki lentről rázza. Nem azért hogy ő is feljusson (mert nem képes rá), hanem azért hogy nehogy már valaki magasabbra jusson. Felfelé nézz és a szükségesnél ne foglalkozz velük többet.
Most próbáljuk ki azt a varriácót, hogy nem írok.. ha napi 100 írásom zavart benneteket. Próba.. betartom annyit írok, amennyit Ti a mit vegyek topikban fejenként. Megígérem nem írok többet. Megszámolom minden nap.
innen 10órától tudom kezdeni. Próbálok együttműködni, ne zavarjalak benneteket olyan topikban, ami számotokra nem alkalmas vételre. Alkalmazkodom.
Nehéz megfelelni Nektek. ha írok az abaj. ha nem írok, akkor az a baj, hogy eltüntem.
HA eladok az a bajotok borítok és mocsok vagyok. Ha nem adok el, akkor hülye vagyok hogy nem adtam el. Ha beszélek a papír néloküli Exszel az a baj, sokat beszélek. Ha nem beszélek, pffff... nézzem meg máskor mennyit beszélek.
Ha veszem az a baj nektek hogy kamus vagyok, ha nem veszem, az a baj nektek.
Csődös a papír nektek, vagy barátaidnak ne vegyétek.. de miért kell erről tárgyalgatnom veletek naphosszakat. Én a részvényes pajtásaimmal beszélgetnék.
Nektek nehéz megfelelni.
Az a fő kérdés minek kell megfelelnem? Én nem kérem a mit vegyek topik résztvevőit feleljenek meg nekem.
Tegnap azt mondtad eltűntem. Akkor az volt a baj. Akkor felkapcsolódtam fiam edzése közben hogy írjak, nem tűntem el. Ha akkor nem kérsz, akkor annál kevesebb lett volna
egy napot mutassál amikor 100hszm volt.
Összeszámoltad már a mit vegyek topikban mennyi hozzászólásotok van egy nap?
Annak a fele a kókusz kocka, a pörkölt, a kismaci programja, és ki mit eszik ebédre.
Nektek miért baj, ha én a saját részvényem topikjában írok 20-30hozzászólást, ha nektek a Ti topikotokban 30-40van fejenként? Nem értem.
Exmnbs-nek itt több hozzászólása van mint nekem, de sosem kérdeztétek meg tőle minek ír egy olyan topikba a 100hozzászólás bódésnál többet, akinek van papírja és rászóltok.
Mi ez a nyomás gyakorlás? Miért érdekes hogy én mikor adom el a papírom. Ezt sem értem. Én nem megyek oda a mit vegek topikba megkérdezni miért nem zártok, meddig tartjátok, minek vesztek, minek beszéltek a kókusz kockáról.
Nem fura ez? Nekem igen
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?