visszaolvastam mert nem emlékeztem olyanra, hogy valaki írta volna, hogy valaki kidob valakit az ITből.
Most sem látok ilyet..
Téged sem értelek.
Mindenki megőrült? :D
A reszvenyek ára lassan fog fel menni,ha a reszvényes amelynek 2 részvénye van, régebben a céget vezette, lehet hogy el adta a az ingatlan részét. Ezt a információt talán nem továbította a részvényeseknek. Azt hallottam hogy saját céget akar csinálni, ha má tárgyalt két emberrel, egy szlovákkal, és egy magyarral, az egyik ezek kozul szlovákián vádolva volt pénzugyi csalás miatt.
:D ez besz@rás.
Mondja már el aki valós eladó volt itt ma.
Mert eddig három valós kolléga jelentkezett ma a fórumon, aki vett.
De a macinak az nem valós :D
Akkor nincs más dolgunk mint várni! ,-)
A kamatra is várni kéne a bankban.
Ott egy milkára adnak most 20.000FT nettot egy évre. Annál csak többet keresünk :D
Szép kis öntés volt 1.4Milliós napos forgalommal?
Az biztos hogy több mint az előző napok 300.000darabos csorgása :D
Ma volt legalább egy millió forgalom az esésben, ez továbbra is elmarad a 10milliós emelkedő napoktól..
de reménykedhettek, hátha..
legalább lesz egy jó napotok :D
Sajnos a forintozás ezzel jár, hogy az igazán nagy emelkedésből kimarad az ember, ezt vállalom is, persze dühít hogy nem vehetem vissza olcsóbban az eladás után(hiszen azért adja el az ember mert olcsóbban szeretné visszavenni), s elmegy felfele az ár, akkor meg nem mer utána menni, ha meg igen, lehet a tetején száll be és duplán rosszul jár( az addigi emelkedésből kimarad, aztán meg vesztesége lesz ha fordul vissza). De azért elmondhatom, hogy szerencsés vagyok a forintozással, mert econet, humet, genesis, ked, mindet ezer Ft felettről kezdtem anno venni.. s ha azt megtartom semmi pénz nem maradt volna, így meg profitot tudok felmutatni, így meg vagyok elégedve.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?