köszi viszont! ütközünk még úgyis. meg tagadhatatlanul valami zajlik itt, csak olyan kicsibe játszom, hogy döntenem kellett, és úgy döntöttem nem seggelek tovább. jókat hozogatott azért :)
Maci újság szerkesztője őrjöng.
Ráadásul az emelkedő zászlója helyett egy csökkenő zászló formálódik a dupla topból 161.8as fiboról 261.8as fibora mutatva 293as szintre.
Na akkor robban a maci bódé :D
valahogy a grafikonozások is elmaradnak mostanában Hathor-tól, az sose jó jel. (és igen, ezzel a kommentemmel ha elindul lefelé, ott valszeg visszaszállok)
én visszavonulót fújtam... 46os vételem 47en kiadtam ma. sajnos a 41-46ból kimaradtam, itt meg úgy látszik vergődik. max kimaradok, de T kategória most nekem nem tetszik :( sorry.
Vétel
Cég Aj. Db Ár
- 2 11 415 db 47 Ft
- 1 500 db 45 Ft
- 1 10 000 db 44 Ft
- 1 100 db 43 Ft
- 1 2 000 db 42 Ft
- 1 5 000 db 41 Ft
- 1 1 100 db 40 Ft
- 2 4 056 db 39 Ft
- 1 2 000 db 36 Ft
- 1 2 000 db 33 Ft
Eladás
Ár Db Aj. Cég
47 Ft 51 db 1 -
48 Ft 20 010 db 8 -
49 Ft 4 594 db 1 -
50 Ft 9 305 db 4 -
51 Ft 4 400 db 4 -
52 Ft 11 750 db 2 -
53 Ft 12 000 db 3 -
54 Ft 24 611 db 4 -
55 Ft 16 075 db 6 -
56 Ft 4 200 db 1 -
Az autógáz üzemeléséről,piaci és technológiai lehetőségeiről tartottak konferenciát Gyöngyösön,majd Parádsasváron előadásokat is tartottak.Az esemény életre hívója Kovács Béla ,a Jobbik Európai Parlament Európai Orosz-EU Energetikai Bizottság elnöke volt.Hazai vállalkozók mellett holland,olasz,német és orosz cégvezetők,köztük a Gazprom óriásvállalat is képviseltette magát,de orosz parlamenti képviselők is részt vettek a rendezvényen. A konferencián az orosz-magyar gazdasági kapcsolatok is terítékre került.Az autógáz-ágazat Európában dinamikusan fejlődő terület.A gázüzemű meghajtás népszerűsítésére kitörési pont lehet a tömegközlekedés vagy az agrárium,hiszen a gáz nem csak környezetvédelmi szempontból előnyösebb,de a termelést is olcsóbbá és hatékonyabbá teheti.A gázüzemű motorok akár 75 százalékkal kevesebb szén-monoxidot és 25 százalékkal kevesebb szén-dioxidot bocsájtanak ki a benzinnel vagy a gázolajjal működő gépjárművekhez képest.A szakemberek tapasztalata szerint a gázüzem NEM károsítja a személyautókat és a vezetés élményét sem befolyásolja.Ellenben a gáz ára és haszna alapján abszolút versenyképes technológia.A konferencián magyarországi cégvezetők is felszólaltak ,megosztották a nemzetközi hallgatósággal tapasztalataikat,és örömüket fejezték ki,hogy a Gazprom vezetősége is képviseltette magát,hiszen eddig egy magyarországi meghívást sem fogadtak el.
Forrás:Gyöngyösi Újság Gyöngyös Város Önkormányzatának időszaki kiadványa XIV.évfolyam 9. szám 2013.dec.
A gázüzemű közlekedés forradalmi változást hozhat,olyan új és fontos kérdéskör,amellyel sokkal többet kell foglalkozni a gazdasági és a politikai élet szereplőinek is-jelentette ki egy nemzetközi szakmai konferencián Vona Gábor,amelyen hazai vállalkozók mellett holland,olasz,német és orosz cégvezetők,köztük a Gazprom óriásvállalat is képviseltette magát,de orosz parlamenti képviselők is tiszteletüket tették.
A Jobbik elnöke szerint a benzin és a gázolaj mellett környezetvédelmi ! és gazdasági szempontok alapján is - különösen a nagyvárosi közlekedésben - forradalmi változást jelenthet a gázüzemű közlekedés megerősítése.A pártelnök hozzátette:bízik abban ,hogy a Parádsasváron megrendezett nemzetközi konferencia nyitánya lehet sok gazdasági kapcsolatnak,amelyek túlmutatnak az autógáz üzletágon ,s az orosz-magyar kapcsolatokban is fontos előrelépést hozhat. Kovács Béla, a Jobbik európai parlament képviselője,hangsúlyozta, a fórum célja az volt,hogy egy asztalhoz ültessék a gázszállítót és az ágazat vezető cégeit.Szerinte nem csak a gázüzemű autókat lehetne használni,hanem tömegközlekedési eszközöket és mezőgazdaságban használt járműveket is.Kovács - aki az EP Oroszország-EU Parlamentközi Energetikai Munkacsoport elnöke is - hangsúlyozta,hogy az új technológia már kevésbé költségigényes:egy autó átalakítása típustól függően 450-600 euróba kerül,megtérülési ideje viszont rendkívül rövid.Az átalakításhoz állami támogatásra van szükség,de uniós források is rendelkezésre állnak. Ismert,az autógáz-ágazat Európában egy dinamikusan fejlődő terület.
Forrás:Hazai Pálya Ingyenes közéleti lap III.évfolyam 5. szám 2013.dec.-2014.jan.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?