Vétel
Cég Aj. Db Ár
- 1 4 750 db 48 Ft
- 3 24 109 db 47 Ft
- 1 500 db 45 Ft
- 1 10 000 db 44 Ft
- 1 2 000 db 42 Ft
- 1 350 db 41 Ft
- 1 1 100 db 40 Ft
- 2 4 056 db 39 Ft
- 1 2 600 db 38 Ft
- 1 2 000 db 36 Ft
Eladás
Ár Db Aj. Cég
47 Ft 3 000 db 1 -
48 Ft 6 235 db 4 -
49 Ft 6 094 db 2 -
50 Ft 8 120 db 6 -
51 Ft 7 400 db 4 -
52 Ft 10 000 db 1 -
53 Ft 12 000 db 3 -
54 Ft 26 361 db 5 -
55 Ft 17 375 db 7 -
56 Ft 4 200 db 1 -
Viszont akkor Exmnbs-nek is igaza volt, mert tényleg 0,1Ft-ig eshet akkor a T kategória, hiszen nincs limit, másnap pedig 0,1Ft-ról 0,2Ft-ra +100%-ot emelkedik. De ha lett volna +-20%-os limit akkor ugye ez nem lehetne (0,5Ft-os abszolút min lehetne akkor csak kereskedhető még másnap)
Így van, no limit van! Tehát vigyázni, én ennek nem örülök, mert így nincs mi megfogja napon belül az emelkedést vagy esést, és nincs torlódás, felső vagy alsó limiten, ami eddig jó volt, mert szerettem. (Egy dolog lehet a megoldás, hogy kikell kerülni a T kategóriából).
"Felhívtam a bétet, késségesen segítettek, azt mondták, hogy a prémium és standard kategóriában a nyitó és a záró szakaszban sem lehet bevinni +-15 és +-20%-nál nagyobb ajánlatot! Na majd mindjárt kiderül a záró szakaszban. Mert Maci meg nem ezt írta, ami miatt az egészet nem értem akkor hogy akkor hogy működik.
A T kategóriás papírok viszont tényleg no limit! Akármennyit mozoghatnak egy nap.
Ferenc86"
Akkor csak jól mondtam Xetra előtt, hogy nincs limit!
Ezért is kaptam mindenkitől tanuljak meg olvasni.. :D
sebaj..
lassan minden szépen kiderül, hogy Hathor újság jó
Én a bétet hívtam fel, megerősítették, hogy a T kategóriás papírok no limit! bármennyit mozoghatnak napon belül. A prémium és standard kategória, azaz a Macival folytatott diszkurzus a másik topicban, érdemi eredmény nélkül, elvileg ott minden ugyan úgy van mint eddig, hogy a nyitó és záró aukcióban sem lehet beadni a +-15 +-20%-nál nagyobb ajánlatot, de ezt majd 17 órakor kipróbálom, és mindenre fény derül.
Szívesen.Mondjuk akitől megkérdeztem,az is bizonytalan volt.
Azt láttam,amit a másik topikba folytattál Macival.
Tudod,amikor nem tudják ők sem a teljes választ,akkor jönnek a:mellé beszélések,linkek,.."nem igaz,hogy nem érted már..",.."nem foglalkozom T-s papírokkal.." stb.
Igaz te az Otp-ről beszéltél:)
Amit írtál teljesen logikus és nem tudom mi lenne,ha bent állna mondjuk 10000ft-on 10 millió vételen és a limit mondjuk 5000ft...
Akkor ki kapja aki 5000ft-on áll vagy aki 10k-n?
Köszi a választ! Akkor ezek szerint a T katban nincs limit! De Maci szerint az Otp-be is be lehet adni 1Ft-os eladást nyitó és záróban! (9-17-ig a kereskedés alatt viszont nem). Na majd kiderül, felhívom a bétet én is. Meg záróban kipróbálom. De akkor a t katban no limit van ezek szerint, így nem lezs alsó és felső limites tömörülések, ezt sajnálom, vagy megoldás a T katból kikerülés.
Az inflációs jelentés szakértői prezentációja kapcsán a jegybanki illetékesek az alábbi főbb üzeneteket hangsúlyozták a magyar gazdasági kilátások kapcsán:
A gazdasági növekedés tovább erősödhet, a tovább dinamizálódó export mellett a belső kereslet is élénkül
A beruházási aktivitás a javuló konjunktúra, illetve a Növekedési Hitelprogram (NHP) révén oldódó hitelkínálati korlátok és az EU források miatt bővül
Fennmarad a magas lakossági megtakarítási ráta, a fogyasztás lassabban élénkül
A konjunktúra erősödésével nő a foglalkoztatás, de a bérdinamika visszafogott maradhat
A negatív kibocsátási rés, az alacsony importált infláció és a várakozások alkalmazkodása miatt 2015-ben is a jegybanki 3%-os cél alatti infláció várható
Az inflációs cél a laza monetáris kondíciók tartós fennmaradásával elérhető
A gazdaság külső és belső egyensúlyi mutatói középtávon is kedvezően alakulhatnak.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?