Magyarán most ismerted el, hogy nulla értéket adtok a fórumhoz a férjeddel együtt:DDD
Sajnos azt piszkáljátok aki éréket ad pl Hathor és hiéna módjára vetitek rá magatokat.
No comment!
Annyit még engedj meg,2007 ben még odafigyeltem, hogy mit ír egy sly és egy nagybarnamackó néven hozzászóló fórumtársam mert akkor még értéket láttam a hozzászólásaitokban, mára ez az érték sajnos teljesen eltűnt ezt mackó úrral is közöltem valamikor tavasz környékén amit zokon vett, pedig ha bárki utánanéz a blogos és a kamus szinte minden hozzászólásában benne van abban az 5 szóban amikor valamiről "véleménye" van:D
Legalább látod nem tudok semmit :D
akkor minek vádolsz állandóan engem is.
Elmondtam a chart alapján várom az árfolyamot feljebb erre a hétre.
A hír közbe szólt. De a chart nem téved!!
Ezt ne felejtsd el!! Nagyon fontos! A chart felfele mutat. A változás akkor jött a papírban, amikor beléptem a papírba tavaly! A chart mutatta nekem. Most is mutatja! Számolj utána. tavaly mondtam az idei emelkedést változást. Figyelj majd később. A ma és holnap nem számít egy hírdömpinben.
Tájékoztatjuk a tisztelt Részvényeseket, hogy a Társaság ellen felszámolási eljárás indult, amely
folyamatban van, az első fokon eljáró törvényszék 2013. december 9-én kézhez vett végzésében a
Társaság fizetésképtelenségét megállapította és felszámolását elrendelte.
2. Tájékoztatjuk a tisztelt Részvényeseket arról is, hogy az Igazgatótanács az Audit Bizottsággal
egységesen megállapította, hogy a Társaság rendkívül kedvezőtlen pénzügyi helyzetben van,
eladósodottsága magas szintű. Ennek tényleges mértéke egy teljes átvilágítás után lesz
meghatározható.
3. Kötelességünknek érezzük továbbá tájékoztatni a tisztelt Részvényeseket, hogy a Társaság
bankszámláit a NAV követelései miatti inkasszó terheli. Mivel szállítói bankgarancia lehívás történt,
az érintett bank a biztosítékul nyújtott fedezetet érvényesítette. A NAV által telepített inkasszó
feloldása érdekében a Társaság hitelt vett fel, amely csak időnyerést jelent a fennálló problémák
kezelésében."
"Igazgatótanácsa tájékoztatja a tisztelt Részvényeseket, hogy nem áll érdekében valótlan
információk közlése illetve valós tények elhallgatása"
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?