USD/HUF 218on.
EUR/HUF meg 300.1volt nem régen..
Tartják magukat. USDban van elszámolva a beszerzés.. ahhoz képest jó erős volt egész évben a HUF előző évhez képest.
Az ilyen típusú véleményekkel az a legnagyobb bajom, hogy olyan mint ha a bölcsek köve a zsebedben lenne. Te aki hirdeted, hogy nem lehet lekésni semmiről, hova kapkodsz? Miért akarsz félidőben végeredményt hirdetni?
Ha ennyire biztos vagy az igazadban, akkor miért nem vagy türelmesebb? Nagyobbat szólna az igazad, ha végeredménynél tapsikolnál. :)
Nekem így jobb is,ha az erste a proból nem törli a könyvet így vissza tudom nézni mennyi eladó volt a végén és milyen szinten(mert lefagyott:)!).
Így a 42ft és 43ft-on álló vevők szinte pontosan felszívták velük szemben az eladókat 1433darab jutott csak a 41ft-on állóknak.ugye jól csinálták(mint Feri szokta régen),mert,ha 1500darabbal többet tesznek be akkor 42ft-on zár..ezért nem is raktak be többet vételre:)
Tisztelt Hathor!
Szerintem te fogsz legjobban kijönni az összes kisrészvényes közül, én is tartom azt a keveset amim van, egy laza duplázás benne van,ha utána számolsz mindennek,úgy hogy belekalkulálod a "nem auditált időközi beszámolót".
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?