a nyitó elég csúnya volt sokáig,vki betett kb 13000db-ot (?)eladásra talán 600-ra? Ezért volt 650 az indi. De ki is vette később. MetalHeart kollégával egy papírban nem unalmas az élet... :)))
Szerintem ha megindul, nem fog nagyon bedugulni mert ezt nagy vételi erő tudja megindítani, akkor viszont nem lesz már annyi eladó, mert azok vagy nem fognak ott realizálni, vagy már kiszálltak. Én magam nevében beszélek 697-es átlag pakkom van. Mínuszban ücsörgök de hiába megy 700 felé nem fogom eldobni egy darabját sem. Szép történet lesz, elindul az építkezés, de az igazán jó eredményeket a következő éves számokból fogjuk látni, meg talán a Concordeban bízhatunk egy mostani közeli célárral. Bár így hogy az OTP alapja is benne van, szerintem 2 oldalról is fog ráhatást kapni a Con és majdnem biztos hogy a mostani ár felé lövi a célárat. Meglátjuk. Hó végén jön.
750-re levittem az átlagom, költségestül annyi, nehéznek látom a 730-800-850 régiót, de ne legyen igazam, annyi lehet esetleg h sokan eladták már bukóban, szerintetek...? ha így van, akkor talán nem lesz annyi eladó az említett szinteken
(UP)PENINN