Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 09. 13. 10:20

Technikai Elemzés Tanfolyam  

Sziasztok!

Érdekelne, mi a véleményetek <a href="
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 10. 06. 16:30
Hali,

Tanfolyamot ugyan nem tartok, de a devizakereskedésről elkezdtem leírni amit tudok. Hamarosan (pár hét) kis technikai elemzés is lesz rajta, de csak abból a szemszögből, ami nekem eddig "bevált" a forex-en

devizatozsde.blog.hu
link

Üdv.
WikFx
Törölt felhasználó 2007. 10. 03. 02:08
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Szerintem is jók. Célratörő és hasznos. Náluk végeztem én is!

Megéri a pénzt!
Törölt felhasználó 2007. 10. 03. 00:31
Előzmény: #10  Törölt felhasználó
Szia jaccso!

Én ott leszek a tanfolyamon, már jelentkeztem is rá.
Törölt felhasználó 2007. 10. 02. 21:54
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
Kedves Pepe! Én is részt vettem tavasszal megrendezett 2 napos tőzsdetanfolyamon, de én úgy érzem hogy sok kérdés merült fel bennem, amelyet jó lenne feltenni a hozzá értőknek.Jó lenne megtanulni illetve gyakorolni és megbeszélni a chart elemzéseket, ezért ha tudnál egy több hetes egymásra épülő tanfolyamot ird meg légyszives. Köszönettel villambozse
Törölt felhasználó 2007. 10. 02. 13:26
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
Valaki nem szándékozik még jönni?
Törölt felhasználó 2007. 09. 13. 21:21
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
Helló!

Keresni foglak hamarosan, mihelyst döntöttem..

Üdv.: Jaccso
Törölt felhasználó 2007. 09. 13. 21:20
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
Hello Pepe!

Méghogy nem kérdeztem altaernatívára? :)) Ez volt az utolsó mondataim egyike :))
Annak meg külön örülök hogy tényleg létezik alternatíva :)) Valójában azok a dolgok érdekelnek többnyire amiket te felsoroltál.. Stopploss elhelyezés, az amerikai piactól még "félek", a deviza kereskedelemről meg nincs sok fogalmam...
De a mind nagyon érdekel..

Tényleg jobbnak tűnik a a tőzsdeiskola, még átgondolom a dolgot, -- persze nincs sok időm mert holnapután kezdődik :) A para hogy nem leszek itthon 10.27.-én 100% :((

Jobban bejönne tényleg egy olyan dolog ami hétről hétre megy, mint 2 napba belesűrítve minden.. Főleg ha te is be vagy vonva..

Továbbá úgy tűnik a t.iskola jobban fel is van építve, nyújtanak további oktatási alternatívát ha meg tudod fizetni :))

Üdv.: Jaccso
Törölt felhasználó 2007. 09. 13. 17:16
Helló!
Én is kinéztem magamnak ezt a tanfolyamot, és nagy valószinûséggel el is fogok menni.
Beszéljük meg
vas_peter@freemail.hu
Törölt felhasználó 2007. 09. 13. 15:17
Kedves Jaccsó !

A chartcenter tanfolyamáról nem tudok Neked véleményt mondani, de személyes tapasztalatom lehet segít a döntésben.

Egy évvel ezelőtt, már sikeres BÉT tőzsdésként ( "megérzésre" vásároltam ) felmerült bennem is az igény hogy megismerjem a technikai kereskedés elemeit, mibenlétét.
Én akkor a Tőzsdeiskolára bukkantam rá, és ugyan nehezen szántam rá magam ( 120000 Ft körül van az alapozó ), de elmentem.

Meg kell mondanom életem egyik legjobb döntése volt.
Ugyan a magyar piacon nehezebb "technikázni" - kevés blue chip, viszonylag alacsony forgalom, gyenge technikai alapú kereskedési kultúra - de legalább a swing vételi jeleket jól ki tudom használni és a stopp loss elhelyezés technikáját is jól megtanították.
Valamint kinyílt a "világ" : ma már az amerikai piacon is kötögetek, és - amit soha nem hittem volna - ma már bőszen devizázom nem kis sikerélménnyel.

Elnézve a chartcenteres tematikát, sokban hasonlít a Tőzsdeiskoláséhoz, szóval biztos nem lehet rossz.
Ami viszont nekem nagyon bejött a másik tanfolyamnál : 52 óra >> 9 alkalom hétről-hétre, házifeladatokkal és a folyamatosan egymásra épülő tananyag rendszerszerű használatával/ismétlésével elég mélyen "belénknevelte" azt, amitől a technikai elemzés működik.

Bocsánat, tudom nem kérdeztél alternatíváról, de le kellett írnom.

Hát ez az én sztorim.
Remélem Te is sikerrel jársz !

Törölt felhasználó 2007. 09. 13. 14:44
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Köszi a válaszokat, valószínűleg akkor elmegyek. Ha valaki szándékozik még jönni akkor igénybe vehetjük a "páros" akciót is - ami ingyen könyvet jelent..

Törölt felhasználó 2007. 09. 13. 11:22
Nagyon jó a tanfolyam, jók az előadók, mindenképpen érdemes elmenni.
Nekem nagyon megérte.
Törölt felhasználó 2007. 09. 13. 10:41
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Jó a tanfolyam és érdemes megvenni a Kecskeméti könyvét is, amennyiben tényleg foglalkozni akarsz technikai elemzéssel!
Törölt felhasználó 2007. 09. 13. 10:21
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
De szép lett a linkem :D

Topik gazda

jaccso
4 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek