Topiknyitó: werkaz 2014. 12. 17. 07:59

SP hati  

Bírom hogy SP határidőben, minden nap ugyanaz a forgatókönyv mióta esik. USA zárás után kis fel, USA nyitáskor megindul majd nap végére bezuhan.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
La_mamma 2014. 12. 18. 13:28
Előzmény: #5  werkaz
és meg is fordult...usa nez majd egyet ha hamarosan felkelnek..egy kicsit azert visszenezhetnek legalabb 2020 ig
werkaz 2014. 12. 17. 08:59
Előzmény: #5  werkaz
No, kimaradt egy szó. Amikor nyitás után jól beejtik...
werkaz 2014. 12. 17. 08:56
Előzmény: #3  Denever
Ma is csinálja amit szokott, majd fél % pluszban. Közben MACD -ban naposon már divergenci felfelé, rsi túladott. Aznap amikor nyitás után jól és zárásra felhúzzák meg fog fordulni... azért kiváncsi vagyok ez 1950 alatt vagy felett lesz-e. Bár az Orosz - Usa feszültség nem múlt el. Jönnek az újabb USA szankciók, kiváncsi vagyok Putyin mit akar mondani 18. -n
La_mamma 2014. 12. 17. 08:54
Előzmény: #3  Denever
szia,

en nemreg kezdtem el sp-zni, de nagyon tetszik meg kell mondanom. tobbek kozott azert mert nagyon atlathatoan mozog. eddig egy minuszos poziciom sem volt, pedig adom neki ha ugy van... na persze ez annak koszonheto, hogy ahol en vagyok tudok olyan kis meretu poziciokat nyitni, hogy siman ki lehet ulni ha ellenem megy, igy nincs stressz.

egy kedves ismerosom ajanlotta miutan a dax idonkent kicsinalt mar, hogy lassitsak egy kicsit. hat eddig bevalt:-)

Denever 2014. 12. 17. 08:45
Előzmény: #2  La_mamma
Tegnap napközben leszúrt 1968-ig, mondom du. ha lejön duplaaljra - mert az SP sokszor szabályosan mozog - bepróbálkozok egy kis longgal.
Persze nem jött le, hanem felhúzták az égig. Estére visszaküldték mint állat. Végül meg lett a szabályos duplaalj csak nem úgy ahogy gondoltam.
La_mamma 2014. 12. 17. 08:16
Előzmény: #1  werkaz
akkor tok jol le is tudod kereskedni:-))

Topik gazda

werkaz
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek