Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 05. 05. 23:32

Skoglund  

Jóestét!

Úgy látszik hogy a Skoglund papírok hamarosan kezdenek mozgolódni.

Egyébként ha belegondolok abba a ténybe hogy nemrég a SASAD RT beolvadt a Skoglunda, akkor szép remények elébe nézhet ez a papír is.

Tudomásom szerint a Sasad Rt. tele van budakörnyéki földterületekkel, melyek egy része átmínősítés előtt állnak. Ha mindez igaz, akkor a mostanság ingatlannal rendelkező tőzsdén forgó cégek szárnyalásához hasonlóan ezt a papírt sem kerülheti el az emelkedés.

Mi a véleményetek erről?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 05. 22. 22:42
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
www.bet.hu hírek/kibocsátói hírek
Törölt felhasználó 2006. 05. 22. 17:13
Sziasztok! Tud valaki valami linket ahol megtalálható ez az Önkéntes felvásárlási ajánlat a Bankár Bef. Rt.-től a Skoglund papírokra?

Előre is köszi!

Törölt felhasználó 2006. 05. 21. 23:14
Ezt nem hiszem el!

Akkor minek vezették be a tőzsdére ezt a papírt?
Ez a Skoglund is a benne lévő vagyonnal egy aranytojást tojó tyúk. De Kovács Gábor urunk -bár így is többségi tulajdonos- közvetlenül vagy közvetve, nem hajlandó senkivel sem közösködni. még akár 90%-10% arányban sem. Inkább költi egymaga a lét a festményeire.
Hát ez Magyarország!
Bizony savanyú szőlő már ez nekem, és még néhány embernek.
lifetrai 2006. 05. 21. 17:11
Előzmény: #4  tojci
"A Bankár Zrt. közleménye Skoglund Holding Befektetési Részvénytársaság részvényeire
vonatkozó, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletéhez benyújtott önkéntes vételi
ajánlatról"

Szerintetek?
tojci 2006. 05. 07. 20:53
átnézve a közgyűlési jegyzőkönyveket én is látok benne fantáziát de mégsem szállnék be
nagyon kicsi likviditás még a többi kis papírhoz képest is
könnyen benn ragadhattok
Törölt felhasználó 2006. 05. 07. 20:35
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Nem véletlenül került tőzsdére a papír! Én 1200 körül vadászok rá és 1700-2500 között adofatok (reményei szerint)
Törölt felhasználó 2006. 05. 07. 19:57
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
erdekes story de rohadtul nem ismerem a papirt....

Topik gazda

Maska
4 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek