az iphoneosok egy ügyes marketinggel beprogramozott "klubbtagságot" éreznek amikor iphone-t vesznek. amely megmagyarázza számukra miért fizessenek többet érte, mint más konkurens szoftverű vagy gyártójú telefonért.
csatlakozom karterhez. ráadásul tipikusan Iphone rajongói elgondolás hogy a az S5 az 5S-t majmolná, mivel szériában indult az S-el, ami S1 lett utólag... aztán ahogy jöttek az utódok, növelte a számozást. ez több márkánál is jelen van. az autópiacon is... mégsem majmolják egymást. a windows is 7 volt, most 8 lett...
az iphone-osok tényleg szemellenzősek :D egyszer leültem egy iphonos ismerősömmel dumálni az iphone és az android különbségeiről. akkor samsung galaxy ace-em volt. mondta hogy az iphone neki mennyire kínai...rakosgatni az ikonokat, össze vissza stb. megmutattam neki hogyan működik, nem tudott rá mit mondani, csak hajtogatta...
mondta hogy az iphone miket tud (jah, ezt kifelejtettem, akkor 3as iphone-ja volt) mutogatta... majd fogtam és megmutattam neki hogy: de haver, ezt az android is tudja... ettől még morcosabb lett és próbált más vizekre evezni... aztán megnéztünk pár alkalmazást amit én ingyen szedtem le az android marketről, ami megtetszett neki... hát az ingyenes verzióval kitörölhette a seggét, neki fizetnie kellett ugyanazokért :)
nagy a vakítás az iphone körül, ennek az is az oka, hogy amerikában még piacvezető, és gyakorta sokminden majmolva van van onnan.
nem is beszélve a kötelező itunes használatról, míg én kikapom a micro SD kártyát, beteszem a kulcstartómon hordott micro sd (USB) olvasóba, majd rádugom bármire és bármit bárhova másolok, bármilyen USB-s eszközön :)
nem is említve a sok iphone elemzést ami a 4 és az 5 közötti mimimális - parasztvakítós különbséget ecseteli, majd megjegyzi, hogy nem sokkal lett több az 5. sikeresen ráizgult azonban így is sokmindenki... nem annyi mint a 4-re de így se rossz. :)
én még oldalakat tudnék írni :)
Ezt csak egy magyar írja,mert egyébként meg pont nem az.
A kidolgozási minőség és a felhasználói élmény az ami pénzbe kerül.
Olyan a két telefon közti különbség mintha egy bőr és egy műbőr cipőt hasonlítanál össze.
Az S5 csak próbálja utolérni az Iphonet
Még a neve is ugyanaz:)
Ha valami drága,akkor az a Samsung.
Samsung S4, S5 és Note 3 is oda-vissza veri az Iphone-t.
Az Iphone a sznobok telefonja, akik annyira szemellenzősök, hogy olyanokat írnak, hogy "A Samsung mindig is az Apple mögött volt és ott is marad..."...ezzel nyugtatják magukat, a drágán vett Iphone telefonjukat nézegetve:)))
Samsung S5
Baromi nagy újdonság,hogy összehozták a műanyag Iphone 5s-t....
A Samsung mindig is az Apple mögött volt és ott is marad...