én személy szerint Impakt nevü részvényt venném..... olyasmi mint a fotex itthon, bár év eleje óta 110 %-ot emelkedett
jó kereskedést
Thomasss
Törölt felhasználó2007. 07. 19. 18:36
Kedves Tulipán,
Tudsz valamit a PREH jegyzésről (1:1; 0,7 RON-ért) hogyan lehet--
az Intercapitalnak azt mondták, csak személyesen lehet elintézni, kitölteni az igénylőlapot (?), Bukarest v. Calarasi-ban. Postát, faxot nem ismerik. Nekem ez valószínűtlen... Nem lepne meg egyébként a summákolás, mert 20* a jegyzési és a piaci ár közötti eltérés-- lehet a tulajdonosok érdeke, egy páran kimaradjanak.
Tulipán!
Van- valami hír a BRK-val kapcsoltban?
Mikor lesz fordulónap?
Törölt felhasználó2007. 07. 05. 19:42
a tokeathejezessel kapcsolatban! a levelben elfelejtettem, az lenyegtelen hogy kulfoldi allampolgar vagy, a fontos jo zsiros legyen a portfoliod. Termeszetesen, ugyfelunk kell legy.
ahogya roman tozsde most kinez, en barmilyen reszvenyt ajanlani merem, szinte ugyanannyi bennuk a lehetoseg es a kockazat. Sok sikert!
Vegyel BRK-t. Az a legjobb.
BRK közgyűlésen meghatározták a fordulónapot?
A forint árfolyamsávának eltörlése esetén van tippetek sejtésetek,hogy meddig erösödhet a lei-el szemben?
A jelenlegi helyzetben várható-e a lei erösödése a forintal szemben?
Én kértem romaniaforever@gmail.com, azonban már köszönöm kaptam a brókeremtől, mert kérés nélkül küldött, sőt időközben már pdf-en kiküldtem a kérelmet és az útlevelemt és már jóvá is írták!!!!! Románia EURÓPA, Magyarország, Magyarország...
Mi van ezekkel a SIF-ekkel, mi ez nagy felfordulás???
Valami hír Fondul Proprietatea ügyben?
Törölt felhasználó2007. 06. 29. 17:10
A fenntartott novekedesek ellenere, a befektetok legnagyobb resze korrekcioban remenykedik. Hetfon ujra forog a BRK es noni fog. Aki eladta ne sajnalja! Lessz meg modja visszavenni!
Ami a SIF3 korul tortenik, konnyen valtozhat romania legnagyobb korrupcios botranyava. A tozsdefelugyelet fordulonap elott le kellet volna allitsa a tokeemelest.
Kellemes hetveget. ram fer.
roman tozsde
Ha kivancsiak vagytok,irjatok !