A BRK plusz reszvenyeket csak azutan osztja, ha tul leszunk a fordulonapon. A fordulonap idopontja addig nem lessz ismert, amig az INVESTCO brokerhazzal le nem zarul a bekebelezesi eljaras. Tehat, miutan a bekebelezesi tokemodositast bejegyezte, a vezetosegi tanacs, egy max 15 napos idoszakon belul , meghatarozza a fordulonap idoponyjat es a jegyzesi idoszakot. A FP alap a BVB re jon, remeljuk az ev vegeig.
Gondolom 1 000X megkérdezték már, de most én is megteszem:
Tud valaki brokit ajánlani román tőzsdére?
Mik a megszokott díjak?
Ha van valami fantáziadús alap, akkor az is érdekelne.
MEgköszönnék 1.-2 linket is, ahol infókat szerezhetek a cégekről, 1.3 éves árfolyamgarfikon, stb.
előre is
thx.
Törölt felhasználó2007. 06. 04. 16:41
Mikor fogja osztani a BRK a plusz részvényeket?
FP alap mikor lép be a BET-re?
Válaszokat elõre is köszi
Kérlek küldd el nekem a kérvény mintáját a romaniaforever@gmail.com címre. Köszi!
Vajon e-mail-en le tudom ezt rendezni? Mármint úgy hogy bescannelem a cuccokat és kiküldöm pdf-ben, vagy eredeti papíros verzióhoz ragszkodnak feltétlenül?
Angolul pedig nem értenek, ugye...magyarul meg gondolom végképp nem...;-)
a Lindsell Enterprises az a ceg aki 1999 ben megvasarolta az OLT tobbsegi tulajdonat. ebben a pozicioban sikerult elerje hogy az alaptoke negativ elojelt kapjon. az OLT eladosodott, elsosorban az allam fele. Az adossag ertekeben, az allam surgossegi rendelet formajaban, vegrehajtott egy tokeemelest, ugy hogy a kisbefektetetoknek, koztuk a SIF5 nek nem adta meg a toeemelesi jogot, ezaltall az OLT-t allamositottak, ugy hogy elsosorban a kisbefektetok veszitettek. Ekkor kezdodott egy tobb eves per, melynek eredmenye keppen, az allami tokeemelest a birosag eltorolte, az adossagot az allam magaravallalta ugy hogy ujbol tobbsegi tulajdonossa valt es a befektetot ,a Lindsell Enterprisest , reszvenyei eladasara kotelezte. Szerintem magatol is eladta volna, ugyanis a nagy adossag allomany miatt egyedul o a felelossegre vonhato, ja es a privatizacios szerzodesben magaravallalt kotelezetsegeit sem teljesitette.
Törölt felhasználó2007. 05. 24. 22:18
Szia Tulipán!
Meg tudnád mondani, hogy a Lindsell Enterprises miért dobott be 33,7 mdb OLT részvényt eladásra. Várom válaszod, és elõre is köszi!
roman tozsde
Ha kivancsiak vagytok,irjatok !