Segíts kérlek, pl. ha SIF 5 van a tulajdonomban, akkor annak az osztalékát hogyan, mi módon fogom én megkapni? Jóváírják a brókercégnél vezettt számlámon, vagy személyesen kell intézni ezt? Ja, és mikor fizeti a SIF 5?
Az első n.évben javultak a mutatók, II. névre már profit lesz. Tudom, erősen politikailag érintett Patriciu miatt, aki mint tudjuk rossz viszonyt ápol Bösescuval, akit valószínűleg újraválasztanak..
112%-os árbevétel növekedés a 2006 I. névhez képest, profit nem követte, az ügyvezetés szerint a nagyenyedi új leányvállalatra fordított összegek miatt..
Az év eleje óta 207%-ot ment a részvény, és a jelek szerint még fog egy picit (10-20%), míg a tavalyi évben 491%-ot.
A BRK már a BVB I. kategóriában, a 2007-es prognózisa 42% profitnövekedést irányoz elő erre az évre-- most 13-as PER mellett ez szép részvényárnövekedést jelez...
Hivatalosan hol elhet olvasni erről (BRK, opció...)?
sifek szerinted újra mehetnek felfelé?
köszi
Törölt felhasználó2007. 05. 11. 12:15
A BRK legujjabb kozlese szerint a 16-i fordulonap csak a fuziora vonatkozik. A felugyelet 30 ot kert a a fuzio bejegyzese utan, hogy a tokeemelesek fordulonapjat megallapitsak!!!!!!! Tehet a BRK hetfon nem fog esni
Egyetlen negativ befojasa annak lehet hogy aki nem akarja a penzet 1.5-2 honapig pihentetni a BRK-ban az eladja a reszvenyeit.
BRM, REFE- mindkettő PER-je 7 körül van. Miből gondolod túlárazott?
BRM-- első n-év jobb a vártnál, nagyobb forgalom.
REFE- nincs sok info-- 2006 nagyon jól sikerült.
PER 15 alatt-- vesd össze SIF5, v. 2
A nagyobb külföldi alapok eddig nem vásárolták-- minden nagy ingás RO-ban SIF-hez kapcsolt inkább.
A bevétel kb. 2/3 már a SIF-ekhez hasonlóan befektetésekből: COMI, TUFE, TEL-- nézd meg a grafikonjukat egy évre vissza.
Menedzsment egyúttal tulajdonos is, és hosszú távú működésben érdekelt.
Meg a fórum szerk. is BRK bróker, ha jól sejtem :)
Beat-the-market történet, szinte piaci kockázat mellett.
ha tlv re gondolsz ( 20%) esessel ha melle teszed a tegnapi 15% ot 35% esest mutat. azert meg nem kell orulni! a valodi eses ma tobb mint amennyit esnie kellett volna! A jogokkal 1.1 en forgott ami , mivel ad 45% ingyen plusz 10% felaron, durvan 50% plusszt jelent vagyis az 1.1 az 150% es a realis ar vagyis a 100% , valahol 0.73 es 0.735 kozott van. A mostani aron mar aranylag olcsonak szamit, 0.71. Azert en meg nem sietnek tulsagosan ugyanis a a neverteke 0.1 lej es a rerszvenyre lebontott aktivum erteke 0.2028 lej. Vagyis a reszveny 3.5szer tulertekelt.. Na de egy bankrol beszelunk es az elso negyedeves profitnovekedese 33%. Valoszinuleg hamar novekedni fog ujra.
tehat a fordlo nap 16-an van a brk-n, a bejegyzes 3 nap vagyis 16-3=13 de az vasarnapra esik ezert utolso nap mikor osztalekkel megveszed pentek , a 18 a sif3 fordulo napja, vagyis 18-3=15 amikor jogokkal veszed. Ha en irtam el, bocsanat!!!! de nem hiszem hogy ekkorat tevedtem volna.
Bocs tulipán de a BRK-val kapcsolatban a múltkor ezt írtad
"Ha a BRK osztalek erdekel majus 15 ig legkesobb meg kell vasarold a reszvenyt aztan 16 an mar el is adhatod. a fordulonap 18, a bejegyzesi idotartam 3 nap.
tulipan"
most pedig azt, hogy holnap van a fordulónap
most akkor, hogy is van ez
már elkéstem?
Sejtettem, hogy erről van szó, de akor valaki segíthetne, hogy ezek után mi a fair ár...ez a 20% diszkont/esés tette helyére, vagy itt alul/felül értékeltek ezek a papírok?
A BRK-n holnap fordulonap, 54% ingyen reszveny es 10% jegyzesijog 0.75 lejen. Hetfon mar esni fog nagyon. 1.5-1.6 kozott mar erdemes venni ujra. Nem hiszem hogy lejjebb megy mert nagyon jok a negyedeves jelentesek
TBM mindeg nagyon jo osztalekot adott, mindenkepp erdemes ra beszallni, fordulonap utan altalaban hamar helyrejon A BRM es REFE tularazott, legy ovatos
roman tozsde
Ha kivancsiak vagytok,irjatok !