Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 09. 13. 22:15

Quaestor előadás  

Kinek mi a véleménye a ma esti (szept. 13) előadásról?

Egész színvonalas volt, nagyjából belőtték az érthetőségi szintett kezdők, középhaladók között. Fiónál nagyságrendekkel jobb volt!

de miért tűnt el a topik elsőre? modera?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 09. 13. 23:46
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
szerintem is elég lenne 1x vágni. úgy 1-1,5%-ot ;) Kicsit sikítanának a devizahitelesek, de úgyis jelzálogpara van vagy miaszösz..
Törölt felhasználó 2007. 09. 13. 23:42
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
az 1 bőven elég lesz, teljesen egyetértettem vele, nem is értettem honnan jött a 3
Törölt felhasználó 2007. 09. 13. 23:39
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Ha az mnb szigorúan a törvény szövegéből indul ki, akkor van alapja annak amit mondott. De remélhetőleg nem lesz igaza. Pont azért vághatnának nyugodtan többször/bátrabban, mert lenne mire fogni az infláció egyszeri megugrását, és csökkenne a kamatteher, javulna az exportágazatok helyzete, stb..Az inflációt meg úgysem tudják a várakozások miatt tényleg letörni. Senki nem hiszi már el a kamu statisztikákat, és mindenki ott emel az árakon ahol csak tud, különös tekintettel a folyamatosan növekvő adóterhekre.
Törölt felhasználó 2007. 09. 13. 23:08
Előzmény: #3  Pyriel
érdekes volt a kamatcsökkentési (nem csökkentési ) várakozása a Bálintnak
Pyriel 2007. 09. 13. 23:00
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
A tavasszal meghallgattam Őket Debrecenben, most is elmegyek. Érdekes volt és hasznos is. Amit akkor Bálint mondott jórészt 2+2=5-1 koreográfia szerint megvalósult.
Törölt felhasználó 2007. 09. 13. 22:52
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
A fio-t nem ismerem, de ez általában ilyen szokott lenni. Azért szoktam elmenni, mert jól le lehet szűrni a marketing változat és a tényleges várakozásaik közötti különbséget. pl.: a linamar "ajánlásuk" simán felért egy selloff signal-lal..

Topik gazda

attiati
5 4 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek