Topiknyitó: elgreco55 1970. 01. 01. 01:00

Phylaxia  

Kedves Lunar ! A Phylaxiáról írod hogy 120FT lesz a targetje . Nekem , 130 és 150 -ért van.Visszaálhat a közeljövőben, vagy följebb is mehet 200, 220-ra ahogy mondogatták az elmúlt év elején. Köszönettel elgreco.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Christt
Christt 2007. 10. 18. 20:18
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
Mostanában megint volt róla szó :)
Törölt felhasználó 2007. 10. 18. 20:12
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
Kazah

elég régi téma ez már! :)))
Törölt felhasználó 2001. 09. 27. 23:00
Valószínűtlennek tartom a hírt...
Ha valóban a Cros Vet van a háttérben és a cél a közös gyártatás és a kölcsönös(?) piacszerzés, nem a legjobb megoldás lenne -különösen az ismert(?) felvásárlási szabályok ismeretében-.
Miért lenne érdeke az egész céget megvennie -ily\' magas árfolyamon a Cro Vet-nek? Két, korábban már vázolt lehetőség is van, amivel olcsóbban megúszhatja a dolgot: 1.) alaptőkeemelés, nyilvános kibocsátással... 2.) Új, közös cég alapítása, létrehozása... Bár nem tudom, hogy mekkora a társaság saját tőkéje, de feltételezem, hogy nincs 2Mrd forint (a kb. 200%-on -a 105% honnan jött???- történő felvásárlási árfolyam alapján ennyinek kellene lennie...). Bár a közkézhányad ismerete sokat segíthetne, hiszen lehet, hogy csak \"forintokról\" van szó... (Ha esetleg ebben tudna valaki segíteni, azt előre is köszönöm - itt és most nem csak a Phylaxiára gondolok, hanem általános hozzáférési lehetőségre, mind a mérlegadatok, mind a tulajdonosi arányok vonatkozásában..., illetve ez egyben javaslat a www.portfolio.hu-nak a létrehozásra...). szóval miért bukna el valaki egy nagyobb összeget, ha nem muszály??? Legyen akármilyen gazdag is a \"beszálló\", miért dobná ki a pénzét...?
A mai forgalom is kérdéseket vet fel bennem? Egyszer csak 80-ról felugrott 90-re, ez azt jelentheti, hogy vagy bennfentes információ jött ki, vagy -s ez a valószínűbb- beszállt valami nagy(obb) tulajdonos is, s ő nyomta fel az árat, s legkésőbb holnap (időben) kiszáll... (ezt akár tekinthetném bennefentes információval történő visszaélésnek is). Elgondolásom alapja, hogy nagyon nagy forgalom volt ma (1M db, a teljes alaptőke 10%-a), s ennyi kisbefektetői részvény egy biztos(?) hír alapján biztos nem cserélt volna gazdát (beleértem a \"napizó\"kat is, hiszen azok örülnének, hogy megvan... olcsón(?), s erre az \"üzlet\"-re érdemes lenne még hitelt szerezni T+5-re...). Szóval ez a hirtelen kialakuló és hatalmas méretű árfolyamnövekedés és forgalom valószínűtlen, még a várható hír esetén is... Egy a lényeg: szerintem nem lesz \"HÍR\", illetve ha lesz is \"hír\", az nem az a hír... dehát holnap 13:00 óra után minden-ki-derül...
Ü dv.:
Törölt felhasználó 2001. 03. 01. 21:01
elgreco ! Nincs mit, en is erintett vagyok a Phylaxiaban. Tavaj vettem 165 Ft. es kozben leesett 145 Ft. ra a papir es akkor teljesen ketsegbe estem, hogy mi lesz, az 50.000 db csomagommal. De sikerult plusszal kiszallnom szerencsere. Szoval biztos forrasbol tudom, hogy a papir kovetkezo gyorsjelentese ORIASI meglepetes lesz. Ja, es mar megvettem 35ezer db os csomagomat ujra. Sott, ha indul a papir meg veszek hozza egy par ezret. :)) Csak kitartas, erre a par napra. sulla
elgreco55 2001. 03. 01. 19:35
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Köszi Sulla1 ! Nagy vagy elgreco.
Törölt felhasználó 2001. 02. 28. 20:56
Előzmény: #4  elgreco55
A legjobb tudomasom szerint, oriasi emelkedes lehetseges a Phylaxia papir arfolyamaban, mert a jovoheten egy Kazah szerzodes alairasara keszul a menedzsment. A Kazah megrendeles a mostani forgalom 3szorosat teheti ki, es tovabbi egyutt mukodeseket von maga utan. Szoval a Phylaxia BUMM ismet 120 Ft. koruli arfolyamot hoz a befektetoknek sulla
elgreco55 2001. 02. 13. 17:03
Kedves Lunár és KKK ! Köszönöm a tájékoztatást és a tanácsokat, így most már nyugodtabb vagyok és reménytelibb a jövő. Elnézést hogy csak most tudtam válaszolni. elgreco !
Törölt felhasználó 2001. 02. 09. 14:47
500 milliós évi export és
x % tulajdonszerzés 140Ft??-on
(szerinte m!)Azt rebesgetik
hogy ez a megállapodás születik/született!!
Törölt felhasználó 2001. 02. 08. 01:34
Előzmény: #1  elgreco55
Lunar: Amit én tennék a helyedben: 115-125-között
értékesíteném (még veszteséggel is) a papír
legalább felét. Ha viszont nincs a pénzre rögtön
szükséges, akkor tartsd.
Az ok: Mint köztudott a cég rendkívül
nehéz éveket hagyott maga mögött és az elszenvedett
veszteségekért nagy árat (és részvényárat) fizetett.
Úgy tűnik most kezdenek felfigyelni a papírra és
van végre komoly vásárló is nem véletlenül, hiszen
komoly (pénzügyi és statégiai befektetőt)
szakembe rt talált magának a cég.
Szerintem a várakozásoknak mindenképpen megfelelő
a 120 Ft körüli árfolyamérték. Ha minden igaz ezt a
mai nap meg is fogja közelíteni! Onnan viszont
komolyabb felfelé ívelés szerintem csak több hónap
(kb fél év) múlva várható, mert nem szabad elfelejteni
hogy eredményt kell produkálnia a társaságnak.
Ezek eddig elmaradtak, mindig csak ígéretek voltak
de remény van arra, hogy az új gazdasági
stratégia nemsokára sikeres lesz.
Nincs annál jobb hír a tőzsdén ha egy csőd közelében
lévő társaság ismét nagy profitos, sikeres évet zár, mert
ez a csillagokba is röpítheti a papírt. (Saját véleményem
szerint 2-3 év múlva, ha tényleg a várakozásoknak
megfe lelően alakulanak a dolgok 500 Ft is adnak
majd érte. Persze ez most irreálisnak tűnhet, de meg kell
nézni pl. a Humetet és az is biztos, hogy ekkor jócskán
maga mögött kell hagynia a Humet árfolyamát).

Topik gazda

elgreco55
5 4 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek