ha-ha
a zenebox telis-tele van komolyzenei klippekkel is
ebből is látszik, milyen felületes vagy
még a címüket sem nézed meg nemhogy még bele is nyissál
GG a zeneboxos..ritkán tartalmaz komolyzenét..nekem küldenek fél-könnyűt...
és operettet és főleg hires énekesek opera-operett-olasz da felvételeit keresem :-)
És minden levél eljut a címzettekhez, ez nem a magyar posta, ahol elégetik elássák..
Rapista,
Erre való a zeneboxos topik ...
Udvarolgatni meg mindenki szoktott (még én is, családos létemre de azt senki nem veszi komolyan, amit jól is tesz) és ha nem viszi túlzásba akkor lehet szellemes is a társasága. De ezt ne én ítéljem meg ...
csak épp megkérdezted hogy mit gondolok, én meg le találtam írni
mert kereskedés közben nem biztos hogy van időm kifejteni a véleményemet, és hol itt- hol ott szétbarmolni a szakmaiakat
mégis mit gondolsz te, rád vagyok féltékeny, vagy kire???
egy aberrált vénember ámokfutásával nap-mint nap szétbarmolja az összes topikot, ki kiváncsi erre?
mert baromi idegesítő és fárasztó téged követni, talán nem vagyok egyedül a véleményemmel
ettől függetlenül demokrácia van, és jogod van oda és annyiszor beírni bármit ahova és amennyiszer akarod
de te nem élsz a jpogoddal, hanem visszaélsz vele
Kata ! akkor azt magyarázzátok meg OLASZORSZÁGNAK illetve Olaszország elnyomásának és függetlenségi harcának az okait miért kell "övön alul" keresni...hacsak nem azért mert a NŐ - a Tosca, betegesen féltékeny..egyébként azóta is kesem a Képáriát !
és ha már a zenénél tartunk, akkor azt hiszed hogy én nem tudnám levadászni az összes komolyzenét a jutubról, és mindenhova belinkelni? egy hatéves gyerek is meg tudja csinálni
pista, ne tereljél
van már zenés topik, sőt már te is nyitottál magadnak
azért ettől függetlenül az összes - szakmai és nem szakmai - topikot telenyomod zenével, az otromba vicceskedéseiddel, a rejtélyes utalgatásaiddal, célozgatásaiddal. pontokkal, felkiáltójelekkel teletűzdelve,egyik topikból üzengetsz a másikba, és ha valaki már belehülyül, akkor azt műveletlennek titulálod
tudod amikor valaki 600 lóerővel veri a mellét hogy ő mennyire intelligens, meg művelt, meg széles látókörű, akkor az már eleve gyanús
sokszor beleolvasok olyan topikokba is, ahova egyáltalán nem írok be, vagy csak elvétve, és a hsz-ek alapján nagyonis lejön, hogy ki a kultúrált, művelt, intelligens, anélkül hogy bizonygatná
Mit gondoltok