én Rider-rel értek 1et, sőt rakhatnád EUR alapú részvénybe, ETF-be (én speciel olajat vennék belőle mostanában mondjuk ha 55 alá benéz, és onnan megindul felfelé, vagy ha be se néz... igaz az ETFS-je USD alapú, amúgy OILB ticker, az euroland-on tudod követni) JÖN A HIDEG TÉL!
Hááát, egynek nem lenne rossz!!! De nem mindegy, melyik széria... Ám sajnos, nem jó a választás.
Az eredeti kérdésre rátérve, 1-3 hónaphoz én nem tudok hozzátenni.
Ha nagyon kellene, csakis bluechip-ek közül...
Ekkora felesleges pénznél nekem csak egy fényképezőgép jön szóba!
Valaha ebben az országban gyártották... Minden részvénynél többet érne. Talán csak nekem!
Párszázezer EUR -t (vagy inkább CHF-et) biztosan vennék belőle határidős piacon.
Nem hinném, hogy a jelenlegi szintekhez képest 2-3 forintnál lejjebb lesz az alja, ellenben felfelé jöhet csúfság. Aztán akár egy-két forintos plusszal zárható is az ügylet, bár a nagyjával megvárnám a 262-265 körüli szinteket.
De ami a 15 mrd-t illeti beraknám egy kurva nagy páncélszekrénybe az egészet... és szarnék a tőzsdére magasról, meg minden. Minek idegeskedjek, ha ennyi pénzem van. Tiszta hülyeség. :-)))
Ha játszani akarnék elindulnék Las Vegasban a Poker világbajnokságon a nagyokkal.
Én mindennap shortolnám belőle az FHB-t! :)
Nade komolyan, most kiötlök egy portfóliót:
5% Ány, 5% Zwack - csak okosan 6.100-ről, 11.500-ról,
Otp 20% 6.900-ről,
Mol 20% 20.650-ről
Egis 15% 25.000-ről
Richter 15% 42.800-ról
Mtel 20 % 920-tól!
Ez idővel átvariálható, az árak alakulásától függően!
Én megfelezném,OTP-MOL.
OTP Rahimkulov miatt,(6500-ig zsákolt,amit 50% alatt nem igen ad el)
Mol-t pedig azért,mert már régóta gyengélkedik,kikell törnie!
Én a szomszéd lányba raknám!:) Viccet félretéve, én otp-be raknám, hiszek az orosznak, hogy nem is olyan soká, persze ez már nem naponta kiugrálásra való pénz,de 10ezer lesz az otp ,de nem 1 hét múlva.
Mibe raknád????