A magyar kormány megküldte a héten a válaszát az Európai Bizottságnak a CEU-törvény néven elhíresült módosítás ügyében, de ez várhatóan nem fogja elnyerni az EB tetszését, ezért jöhet a következõ figyelmeztetés. Fontos
Én mindenkivel tudok szót érteni, aki velem is tud szót érteni! Nem nehéz!
Na ezt e könnyűsúlyos "fegyverhordozódról" is el lehetne mondani, ha nem megfelelési kényszerben lenne! Minden hozzászólásodra megjelenik!
"Fekete" hollóból éppen elegen vannak, akik bizony szeretnék mások szemét kivájni! Csak azokét! Üdvözöllek a trollok népes liberális táborában! Mintapéldány, "fekete" holló trrollok röptetésre várnak!
Hallod, neked se könnyű. Hajlamos vagy a kommunikációra, de pl. Portásdénes topicjában neki kell tapsolnod. Ki kellene próbálnod megfelelési kényszer nélkül.
Köszönet a válaszodért! Végre egy olyan választ kaptam tőled, amit mától alapnak tekintek, ha képesek vagyunk elvonatkoztatni a napi politikától is!
Azért van logika a megoldásodban, mert a 7+ 1 törzsre van felosztva a terület! Viszont a papír, amire a térkép rajzolva lett ellenőrzést kíván és a hitelesítést nem szeretném bárkitől elfogadni!Azt ne felejtsd el, hogy ezt a területet a hunok miatt hungariázta már a Római egyház is azokban az időkben.
A hunokra való hivatkozás a tatárokkal is kapcsolatba hozhatók már a korabeli pusztai népek egymásról ismert tudásaikról! Az igaz, hogy kevés hiteles anyagot ismernek el egyes"történészek", akik tévedhetetlennek tartják magukat és hivatkozási alapjuk is behatárolt kutatási anyagra irányul.
A térképet ma "találtam" én is ezért érdekelne a története!
Pdenes ki fogja baszni, ezért tessék, idemásolom amit ott válaszoltam:
_Bekre_Pal_ma, 20:58előzmény: #5430 Vazsmegyei#5477Az a gond, hogy ez egy barkácsolt anyag. Az akkori térképek nem így néztek ki, az akkoriakat nem így írták le, és amúgy is a Hungarian az onogurhoz kapcsolódik, több közünk van a türk és más népekhez mint a hunokhoz. Legalábbis az alapján a 80-100 magyar történelmi munka alapján amiket olvastam (nem prospektus, többszáz oldalas könyvek) nekem ez jön le ebből. Persze ha kapok erős kiegészítő információkat, akkor tovább fogok vizsgálódni. Ugyanis én is büszke magyar vagyok attól még, hogy ez nehezen rakható egybe sokaknak a liberalizmussal újabban. Annak ellenére, hogy annak elég komoly történelmi hagyománya van itthon.0 0 Válasz erreElőzményprofdenesma, 19:34előzmény: #5430 Vazsmegyei#5431ne itt !
Aki tiltva van az tiltva van.
Nálam nincs rossz média, csak rossz mediátorok, rosszul fogalmazó blogosok és tényeket (félre) magyarázó újságírók!
Mindenesetre kormánymédia csak egy van!
Mi már tudjuk, mire számíthat az Orbán-kormány Brüsszelbõl
Ugrás a cikkhez