Ezen a fórumon, azoknak az embereknek a véleményét várják akik már kereskedtek a plus500-on. Főleg ha probléma volt a kifizetés körül vagy ha sikeresen lezajlott, mert néhányan úgy vélik, hogy ez a cég nem biztosan megbízható viszont még soha nem találkoztam olyannal aki tapasztalatból beszélt volna.
"Az információ, amelyet közvetlenül Öntől gyűjtünk be, az Önnel folytatott kommunikációhoz szükséges adatokból ál"
És kaptál már tőlük SMS-t?
Nehogy az legyen, hogy a végén Te fogsz fizetni 400 FT-ot minden tőlük kapott SMS -után!
Mertakkor jó kis meglepi lesz, amikor kézhez kapod a telefonszámlád!
Személyes adatok gyűjtése
Begyűjtjük mindazokat az adatokat, amelyek a számlanyitáshoz, a hatékony üzletmenethez és az Ön személyi adatainak védelmében szükségesek. Mindehhez információra van szükségünk, amely segít nekünk felmérni az Ön igényeit és kívánságait.
Az információ, amelyet közvetlenül Öntől gyűjtünk be, az Önnel folytatott kommunikációhoz szükséges adatokból áll, beleértve az Ön nevét, postai címét, telefonszámát és e-mail címét. Ezenkívül begyűjtjük azokat a törvény által előírt információkat, amelyek az Ön személyazonosságának a megállapítására alkalmasak, többek között az Ön társadalombiztosítási számát, útlevélszámát vagy adóazonosító jelét.
A regisztráció nem SMS-ben történik, ezt félre érted. Meg kell adni normálisan az adatait az embernek, csak ha hitelesíti valaki a telefonját, akkor kap bónusz pénzt. Mert ha már megadja az ember a mobil számát valószínű nem hamis adatokkal regisztrál. Nekem teljesen úgy tünik, hogy olyan a rendszere mint bármilyen póker cégnek. Azok pont így működnek és az első kifizetés előtt szerintem a személyi igazolványt is be fogják kérni. Legalábbis a póker cégeknél ez az eljárás.
Csak azt nem értem, hogy ha - tegyük fel - átverős cég - akkor hogy lehet hogy egy ilyen átverős cég tud csak ilyen jó programot szerkeszteni (máshol még nem találkoztam ezzel), és ilyen könnyen hozzáférhetővé lenni. Egyébként mintha a facebook-on is reklámoznák magukat.
Egy sehol nem regisztrált sms forexes cégnél ami semmiféle papírt nem kér. nekem több nem is kell.
Ettől függetlenül mondtam, jáccani lehet ott.
na de minek?
egy nem ellenőrzött (nem regisztrált) "piacon"
re adó
Egy biztos:
- ha valami/valaki túl kedvező,
- ésszerűtlenül előnyös feltételeket kínál
akkor amögött hátsó szándék, becsapás áll.
.
A bennünk lakozó csodavárásra, félelmekre, illetve arra játszanak, hogy csak nagyon nehezen tudunk ellenállni a kísértéseknek.
Könnyű beleesni ezekbe a csapdákba, sokan észre sem veszik.
Gondolj bele, Te most pont attól félsz, hogy ha nem lépsz akkor elesel egy kirívóan kedvező lehetőségtől. Ez volt a céljuk, hogy elérjék, hogy ezáltal beúzzanak a csőbe, csapdába.
A 30.000 bónusz is úgyan úgy működik mint a 4.000ft-os. De nem célom, hogy meggyőzzelek, csak mivel én már kereskedek rajta úgy gondolom nincs itt semmi stikli vagy átverés.
Nem a tiéd addig míg meg nem szerzed az 50 pontot a kereskedésből. Ezalatt visszajön nekik az 30 rugó ismét. Addig csak használhatod azt a pénzt, de nem utalhatod ki. Még akkor sem ha elsőre csinálsz belölle 2 milliót. Az még csak 1 kereskedés.
Világos, hogy kötelező fedezet és a poziméret közötti tőkeáttét számodra fix, de a tőkédre vetített tőkeáttétet te határozod meg azzal, hogy mekkora pozit nyitsz. Én erről beszéltem, kár volt kukacoskodni:)
Nem is ajánlom. maximum játékpénzzel.
De ha gáz volna (pl apeh) akkor még annyival se, mert a végén még Te fizetsz mégha összeségében nyertél is egész évben.
Nem árt tisztában lenni bizonyos dolgokkal!
1. Az elvi tőkeáttét lehetőség nem jelenti azt, hogy azt maximálisan ki is kell használni.
2. "olcsó jutalék", ill. "érdemes ki-beugrálgatni" - ne feledd, hogy a tőkeáttétellel a jutalék is szorzódik, így a tőkédhez képest már nem lesz olyan alacsony.
a tőkeáttát mindig rizikós, ha nincs kellő fedezet a számládon
mert ha van itt is ki lehet ülni úgymondd a dolgokat csak itt ha rossz irányt találsz el és nem jössz rá időben akkor hamar elolvad a pénzed
ha van fedezeted akkor ugyan olyan gyorsan emelkedhet is utánna, de ha eléri a számlád egyenlege a nullát lezár és hiába emelkedik mondjuk 1 perc múlva addigra elbuktál mindent
van stop, használni kell meg hagyni kell mindig fedezetet a számlán, veszélyes full tőkével játszani
Jó Befektetés