Topiknyitó: Törölt felhasználó 2008. 08. 19. 22:54

Hencegésmentesen  

Üdvözlök mindenkit, aki ide talált.

Lehet, hogy ez egy rövid életű topik lesz, de úgy éreztem el kell indítanom. Megcsömörlöttem attól a sok kivagyi,infantilis, egymásra licitáló fasztól, akik pl. 0812 hullám topikban egymást túllicitálva osztják az észt. Köztük nem egy állítólag 40-50 év közötti, mégis a stílusa a hencegő tinédzserekére hajaz. Ha valaki ennél komolyabban óhajt értekezni, itt megteheti. Ha nem lesz senki, az is egy eredmény: akkor ez a Portfólió színvonala....
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
prfecó 2008. 08. 24. 13:01
Előzmény: #21  Törölt felhasználó
én csak annyit szeretné mondani , hogy kárpótlási jegyekkel kezdtem

jelenleg egy holding Magyarországi vagyonkezelője, képviselője vagyok .

Ugyanugy Delaware államban van bejegyezve ahogy ott a Veres János .Ha Ő írányithatja Magyarországon a cégeit, akkor én is. Remélem ha ő tisztességesen adózik az én adómorálom is megfelel a PM alá tartozó APEH ellenőröknek.
Törölt felhasználó 2008. 08. 24. 13:00
Előzmény: #23  Törölt felhasználó
Helyesen: befőztem.
Idén először. Hencegés mentesen.
Törölt felhasználó 2008. 08. 24. 12:59
Előzmény: #22  Törölt felhasználó
Befőtem 27 üveg paradicsomot és 10 üveg lecsót.
Törölt felhasználó 2008. 08. 24. 12:58
Előzmény: #21  Törölt felhasználó
Nem érdekel. Tényleg.
Törölt felhasználó 2008. 08. 24. 11:25
Előzmény: #20  Törölt felhasználó
Sopronman !

Gyorsan pár sort!
-1--amit beírnak az emberek az vagy igaz vagy nem.nem kell vele foglalkozni.
-2-nem , nem én válok , de sok száz milliós-legális eredetű -vagyon eltűnésének, szétosztásának lettem és voltam tanuja.....a tanácsaim révén szerencsére az azt megkereső férji pozicióban lévő barátom teljes mértékben ki tudta az éhes mancsok szorításából vonni.
-3- sajnos az én feleségem nem akar külföldre távozni , mert tudja élvezni a megteremtett jólétet, bár az orvosi fizetése valóban nem fedezi annak a terepjárónak a havi költségeit sem , amivel jár---én viszont nagyon rajta vagyok , hogy húzás ebből a szutyok országból.
-4-ha valaki megtaheti és mondjuk meg is dolgozott érte , hadd vegyen már magának akár drága autót is , ne csak a munkanélküliségből és a segélyekből élő élősködő siserehad vehessen már magának szép és drága autót......akik egy fillért sem tettek az ország gdp-jéhez.
-5-az én t5-sön szintén jól fogyaszt netto 6 literen belül....de ha a cégem eladtam , azért szeretnék egy x6-st venni magamnak...mert a 30 évi kemény meló után megérdemlem.....ja hogy lesznek írigyek???????ki nem szarja le...előbb be kell annyi adót fizetni , minrt én..és lehet annyit is dolgozni.....utána meg lehet az után vágyódni , amit más elért.

Engem soha nem érdekelt , hogy kinek mije van.........de amikor a vinnyogónak elmondtam , hogy mennyit és hogyan dolgoztam , akkor elgondolkodott......így senkinek ne fájjon , ha egy szép és valóban magyar szinten nagyon drága autóval közlekedek én vagy bárki más....egészségünkre!!!!!ennyi exhibicionizmus azért még nem árt az egészségnek!
-JA ÉS MÉG EGY APRÓSÁG-HOGY ELADOM A CÉGEM MEGKAPJA MÁS IS A LEHETŐSÉGET ARRA , HOGY Ő IS A MÁR BEJÁRATOTT ÚTAT VÉGIGJÁRJA ÉS SZÉPEN KERESHESSEN.....17 ÉV MUNKÁJA VAN A CÉGEMBEN......PERSZE ELŐTTE KI KELL FIZETNI AZ ÁRÁT!!!
Törölt felhasználó 2008. 08. 23. 19:50
Előzmény: #17  Törölt felhasználó
Talán rám céloztál?
Ha igen, fejtsd már ki mivel hencegtem?
A jelzők pedig mindig a használóját minősítik, ha ok nélkül használja.
A kétely egyébként azért van bennem, mert ha eddig 6 topic-ba, ha írtam, sokat mondok.:))
Hencegni pedig nem hiszem, hogy hallottál.
A szám stimmel, mármint a négy.
Nálam.
Egyébként, egyszerűbb és tisztességesebb nevesíteni azt akit utálsz, mint lebegtetni.
Minden jót.
prfecó 2008. 08. 23. 19:17
Előzmény: #18  Törölt felhasználó
én is henci-menci vagyok))
Törölt felhasználó 2008. 08. 23. 17:45
Előzmény: #15  TrendMan
Minden nyerőre büszke lehetsz, bár a bukóért sem kell szégyenkezni...csak ha túlvállaltad magad!
Törölt felhasználó 2008. 08. 23. 17:44
Előzmény: #16  Törölt felhasználó
Szia!

Az említett két szó nem Rád vonatkozik, inkább egy olyan topikozóra, akinek a nevében egy állat van, illetve egy 4 számjegyűre.
A válás téma nálam nem probléma, mivel barátaim, ismerőseim példáját (válási canossa) látva, hallva én meg sem nősültem, és ha egyszer tenném, akkor is csak egy jól kidolgozott házastársi szerződéssel.

Neked ha jól emlékszem főorvosnő a feleséged, aki itthon nem jól keres, és egyszer említetted, hogy Svédországba vágytok. Remélem nem ment tönkre a házasságod.

Te nagy autóbarát lehetsz, mert mindig valamilyen extra autóra vágysz...nekem egy 2 éves német autóm van, de ez lesz még 6-8 év múlva is. Ha vennék még egyet, az csak egy kicsi, 2-3 l/100 km városi fogyasztású autó lenne, mert főképp csak helyben mozgok. Én inkább öregkoromra igyekszem itt valamit keresni és félretenni, mert akkor már valószínűleg sem ésszel, sem szívvel nem bírnám a spekulálást, viszont fázni és csirkefarhátat enni nem szeretnék.

Szóval erre gondolok, amikor a topikcímet adtam: itt mindenki Bali nyaralást, luxuspalotát, luxusautót emleget. Pedig szerintem a többségnek ez nem jön össze, akkor meg minek hencegni....
Törölt felhasználó 2008. 08. 23. 13:37
Előzmény: #15  TrendMan
SOPRONMAN !

Láttam , hogy ide nem szabad írnom , de csak egy kérdést szeretnék feltenni-tudom és látom a leírtakból , hogy elsődlegesen velem van bajod, amit én maximálisan tisztelek és elfogadok.

Azt nem értem viszont, hogy a"büdös barom"szókapcsolatot miért kellett leírnod?
Én még ez évemben bukóban vagyok , de nem zavar és ez miért baj?

Nem tudom és nem is érdekel , hogy hogyan állsz anyagilag , de egy dolgot higgy el nekem , apénz minél több van annál nagyobb vele a gond , főleg ha válni akarsz és megpróbálod azt a nejed és éhes családjától illetve auz ügyvédje elől elrejteni----láttam erre is néhány példát.

Bocs a beírásért , én nem fogok többet megígérem.
TrendMan 2008. 08. 23. 00:04
Előzmény: #14  Törölt felhasználó
Hmmm .... vettem du. 3 db olaj short certit, és fél nap alatt nyertem rajta kétezer forintot.
Nem tom, büszke lehetek e erre ?!
Törölt felhasználó 2008. 08. 22. 22:09
Előzmény: #13  Törölt felhasználó
Sajnos egy-két büdös barom, aki minden topikon megjelenik..0812 van egy pár ilyen
Törölt felhasználó 2008. 08. 20. 18:50
Előzmény: törölt hozzászólás
Remélhetőleg mihamarabb...
Törölt felhasználó 2008. 08. 20. 09:54
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2008. 08. 19. 23:11
Előzmény: #10  Törölt felhasználó
jöhet a zúzda
Törölt felhasználó 2008. 08. 19. 23:08
Előzmény: #8  stoky
Jaj csak azt ne...nagyon kérek mindenkit..bár szólásszabadság van...az apám az elmúlt rendszerben pártonkívüli értelmiségi volt...nem volt könnyű sors higgyétek el, 1989-ig még nekem sem volt nyugati útlevelem, hát még neki...mindegy, elmúlt...úgyhogy no politics, please
Törölt felhasználó 2008. 08. 19. 23:05
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Ebben lehet igazság, csak ez az utóbbi időben annyira elharapózott, hogy már el sem lehet kerülni, mert szinte minden második beírás vagy hencegő, vagy alpári, vagy olyan infantilis (pl. buuuu, brumm... stb.)hogy szinte kár az oldalon elfoglalt helyért. Én még emlékszem, hogy pl 2005ben minden reggel Wedge aznapi beírásával kezdtem, és az tényleg hasznos volt...ma ilyet alig találok...
stoky 2008. 08. 19. 23:04
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
inkább politizáljunk. az népszerűbb. meg ugy is minden topik erre a sorsra jutt. -:)
Törölt felhasználó 2008. 08. 19. 23:04
A terepjáró a gyengeség szimbóluma.-:))
Törölt felhasználó 2008. 08. 19. 23:02
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Na én olyanokra gondolok, akik szuper villájukkal, terepjárójukkal, napi 30 perces munakából való megélésükkel hencegnek, holott a Portfólió alapvetően nem erről szól....Én ritkán szólok, mert ez nem a stílusom, 40-en túl ez már nevetséges lenne...
Törölt felhasználó 2008. 08. 19. 22:59
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Gondolom ez azért van, mert senki nem tud profitot termelni ilyen időkben, ezért inkább fényezik magukat, hogy valami virtuális elismerést kapjanak a délibáb tradejeik után. Eddigi tapasztalataim szerint, amikor általába véve meghülyül az egész fórumozó "társadalom", akkor jön a zúzda a tőzsdéken..
Törölt felhasználó 2008. 08. 19. 22:58
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Több komolyságot...:-)
Törölt felhasználó 2008. 08. 19. 22:57
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
mi meg azok leszünk..........
Törölt felhasználó 2008. 08. 19. 22:56
Nem hencegek koldus vagyok.-:))

Topik gazda

Sopronman
1 1 1

aktív fórumozók