Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Most mondtad, h benne vagyok, mert én vittem a székeket. Mivel amúgy is mentem áruért és útba esett, hát tettem egy kitérőt és elmentünk székekért. Jóindulatból. Az a baj, hogy a mai világban ez sok emberből hiányzik.
Az összehangoltággal van a baj levlista telefon sms. Téged becsületes kereskedőnek tartalak. De te is tudod hogy kinek a módszere a levlista email sms telefon. Nem gondolom hogy te benne lennél. Nem mindegy hogy én mit gondolok??
Jelentsd fel. Névvel. Kitéve a fórumon. Mert ha Valentin így megosztotta nyíltan vállalva hogy ki ő akkor azért valószínűleg van mögötte valami nem gondolod? Ott az email címe írjatok neki. Ery megfenyegette halálosan állítólag smsben.Kiderül legalább az is igaz volt vagy nem. Legalább mindenki megtudja hogy amit Valentin ír az kamu és mindenki megnyugszik. De nem adok rá túl nagy esélyt hogy kamuzzna. De ez magánvélemény.
Opus, Konzum, 4ig, nord, most nutex, kulcs-soft, lehetne folytatni. A kérdés az: bűncselekmény-e, ha valakik felvásárolnak egy rakás papírt, majd 100% emelkedés után eladják? Enefiben maga a Random Capital is gyanúsítható lenne. De mi a jogalap?
Értem, le vagyok nézve, mert felfelé várom a papírom. Egyedinek érzem magam ettől, hogy egy ilyen gazdag ember pont engem emel ki a sok proli közül aki mind ugyanilyen itt a fórumon :))
Majd ha lesz időtök, ne felejtsétek el pl felnyomni a 4IG-t sem, mert a TSys meghiúsulásának híre előtt elég sok napon át esett az árfolyam. Vajon miért... Kik adhatták... És van még pár száz ilyen példa. Ez nem a Máltai Szeretetszolgálat.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi